Thursday, December 27, 2007

Fuschia Pink Vs. Soft Pink

Cute kan kasut aku ni.... Warnanya saja sudah begitu mengancam sekali. Aku beli kasut ni di Tawau. Murah saja..... Cakap pasal Tawau ni.... banyak sudah butik-butik hebat di area Fajar ni rupanya. Terasa macam ber-shopping di Hongkong tapi dalam suasana Indon. Kah kah kah....

Dan yang ni apa pulak??? Tak kan ini kasut ku kot.... Jangan silap... ini kasut aku belikan untuk cousin aku si Adek.



1 comment:

mzn said...

very catchy n funny phrase..."shopping di hong kong dalam suasana indon" :) ble buat motto kedai tu fam