Monday, December 10, 2007

Jam baruku lagi!!

Aku beli jam bling-bling sekali lagi di KL baru-baru ni. Jam ni rupanya lebih kurang macam jam aku yang sebelum ini. Tapi kali ni aku dapat harga murah. Paling murah yang pernah aku dapat. Tapi harganya BIAR LAH RAHSIA.... hahahaha. Janji aku puas hati.
Last week, tauke kedai siap call aku suruh datang pigi kedainya sebab dia reserved 2 jam baru yang cantik untukku.... tak sabar aku mo datang ke KL untuk tengok jam tu....

No comments: