Thursday, January 3, 2008

Big Apple



Big Apple Donuts & Coffee dah buka di City Mall KK. Dan coming soon akan buka di Warisan Square juga. Punya ramai orang berbaris.... leceh.... sempat jugak aku pigi beli tapi tak dapat makan dekat situ la sebab ramai orang dan kerusi/meja pun tak cukup. Kena take away saja la. Bila makan tu donut, rasanya macam sama saja dengan J.CO Donut. Flavor dan rupa bentuknya pun lebih kurang jugak.... Kira sedap la... Paling aku favourite yang perisa Almond. Korang mesti cuba. Harga sedozen RM24.00.

1 comment:

CresceNet said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.