Tuesday, February 5, 2008

Shopping (Lonely Planet Part 2) & Jamban RM5.00

Day 3 (5 Februari 2008)

Kami check-out pagi tu dan pindah hotel. Kami menginap di Hotel Seri Pacific. Hari ni, laki masih ada urusan yang belum selesai. So, aku dipaksa untuk berjalan sendiri lagi. Kali ni aku ke Midvalley & The Gardens. Terasa lama+penat+boring pulak shopping kali ni. Walau bagaimanapun, puas hati aku sebab aku dapat 4 kasut hari ini!!


Jeans Levis Diva. Terpaksa aku beli yang ini...



Lipstick Guerlain Pushy Pink. Rupa-rupanya lipstick ni aku dah ada!



Bodyscrub Laura Mercier. Manisnya... macam mo dimakan.



kasut vincci+ (Boleh match dengan si Berkeley)



Kasut coklat vernis


Kasut sweet pink


Kasut LEWRE Gold. Akhirnya dapat juga aku cari match dengan beg aku yg ini…






Terkezuttt aku bila mo masuk toilet dekat The Gardens. RM5.00 per entry ya!! Aku terus quiry. Oooo… rupanya toilet premier. Walau bagaimanapun, kalau pembelian RM100 ke atas, dapat la kita masuk toilet premier tu FOC katanya. Dia siap minta resit pembelian sebagai bukti. Aku kasih keluar resit aku. Sekali tengok resit aku cuma RM99.00 saja!! (Pasal kebanyakan barang-barang yang aku beli semuanya dekat Midvalley). Mungkin dia kesian kat aku ni, so, dia bagi la aku masuk tandas dorang yang mahal tu… Sempat aku ambik gambar toilet RM5.00 ni.



Pemandangan gambar jamban RM5.00


Ini pintu-pintu toiletnya


Pakai towel you.... untuk lap tangan



Guna product Origins... patut pun...


Time aku boring-boring sementara menunggu laki siap berurusan, sempat juga aku tengok acrobatic show dekat Mid Valley. Rasanya mungkin dari China kot.


Kamu nampak kah apa yang aku nampak?? Something lucah here....

1 comment:

Rem said...

"Kamu nampak kah apa yang aku nampak?"

Ha ha ha ha! That line is so funny. Classic.

Ya... nampak. Sangat-sangat nampak! :)