Wednesday, July 9, 2008

Dark Water



Eeee...... apa tu? Macam Dark Water la.... Ngerinya.... Makin membesar la. Bikin geli!! Berkulat! Cukup la aku mengalami peristiwa "tandas roboh". Jangan sampai atap/siling pula yang roboh! (Orang ofis yang sedang membaca blog aku ni, mesti ingat kes "tandas roboh" ni kan. Sayang la gambarnya sudah tiada. Kalo tak sudah tentu aku masukkan dalam blog ni)

Wahai orang JPP yang berkenaan, simpati la dengan tandas wanita di Aras 3, Blok Selatan ni. Silap hari bulan, hantu Dark Water keluar dari atas tu.
P/S: Aku tahu orang-orang di ofis aku (yang ladies), lepas ni mesti terbayang-bayang/tengok ke atas setiap kali ke toilet. Hehehe.

1 comment:

online lotto said...

Its ok if the appearance of your blog is not good. The important thing is the topic or the content of your blog.