Monday, February 2, 2009

Beach Front Villas @ Karambunai

Hari tu aku dan hubby jalan-jalan/pusing-pusing la di area Karambunai Resort.  Tiba-tiba laki cakap, "Mari kita tengok rumah banglo dalam tu".   Aku tanya dia balik, "Eh, ada jual rumah di dalam karambunai?" (maksud aku dalam kawasan Resort. Bukan kawasan perumahan/perkampungan) - Alamakkk.... bulihnya aku tidak tau ada rumah/condo berjual dalam Karambunai ni. Kamurang tau kah pasal benda ni??? Kah aku yang ketinggalan zaman? Aku dengar macam Karambunai buat promosi jualannya di UK. Jadi kebanyakan pembeli adalah terdiri daripada matsalleh.  Harganya bukan murah ya... Terperanjat aku sekali tengok. Banyak pulak villa nya tu... almost semua siap pulak tu.  Nah tengok ni...

Villa Karambunai for sale.... cantik kan.  Masa kami pigi ni, sudah jam 6.00 petang.  So, show unit sudah tutup.  Tak la dapat tengok dalamnya.  Sedih...




Nah... ni betul-betul tepi laut... tinggal beberapa langkah jak sudah boleh pijak tu pasir laut.




Yang ni pulak condo nya.





3 comments:

Nal said...

Hahahaha...actually ko ada ketinggalan skit fam! Lama sudah tu tapi villas and condos tu dorang inda market sama local pasal mahal. Ari tu manager dia bawa kami (me and my fren from Germany) tengok villa dia. I have the interior photos if you want....

Cath J said...

Wah.. Thank u for sharing... Mau bagitau laki ni... hahahha... habis jual suda kah ni?

CHINA DOLL said...

Tidak tau ooo... Tapi if you jadi beli... jangan lupa ajak kita orang pg rumah tu. Hehehe...