Tuesday, January 20, 2009

Meet my PINKY

Untuk makluman semua, aku telah menjual kedua-dua perfume ini dengan harga yang berpatutan... Aku jual ni perfume pasal aku sudah tidak pakai kerana kurenggg suka dengan baunya. Yang Britney ni aku pernah pakai 5,6,7 kali jak mungkin. Yang JPG ni langsung tak pernah pakai. Actually, JPG ni orang bagi dengan aku sempena b'day aku. So, sebelum baunya expire.... bagus dijualkan... bijak kah aku? hehehe...


(Perfume Fantasy Britney Spears & Jean Paul Gaultier)
dan............... dengan hasil penjualan itu.....
aku dapat membeli benda ini.....
benda yang sudah lama aku idam-idamkan sehinggakan aku susah mo tidur kerana asyik mengingatinya....


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@





Tadaaaaa...............


Nah ini la dia benda yang aku maksudkan itu. Setiap kali aku ke kedai tu aku akan tengok ni calculator bling-bling. Mau 8 kali aku pigi tu kedai aku cuma singgah tengok tapi tak beli. So, akhirnya aku beli jugak.... kasih puas hati la kan. Kali ni bukan main lekat-lekat sendiri tau. Ini calculator memang berjual siap dengan crystalnya. Nah... cantikkan...

Ohhh silau mata memandang!!! (kena flash camera)



Tengok gambar ni tanpa flash pulak. Siap ada lampu ya my calculator ni.
Aku mau namakannya "PINKY"


10 comments:

Agee said...

mmg sah la ko ni Ratu segala Bling-bling .. mcm hp la pulak calculator pinky ni .. santikk

CHINA DOLL said...

itu la tu... laki aku cakap, kalau dlm kereta suruh aku duduk diam2. Pasal kalau aku tak pandai diam, takut nanti orang boleh accident pasal jam ku silau (ada bling bling la tu maksudnya). Jadi, PINKY aku ni tak boleh taruh atas meja. Terpaksa disimpan dlm beg. Pasal aku takut Bos aku silau nanti!!!

jojo said...

bayangkan... kalau bos mau cepat dah main bawa saja calculator tu pegi miting..

dulu dia ada terbawa calculator bling2 yang ko buat tue.. mcm segan dia mau kasi letak atas meja miting.. mau guna pun mcm dia tapuk2

Cath J said...

Wahhhh... I jelousss laaaaaaa.... I like it!! Pink... T_T...

Ina said...

pinky tu memang ndak boleh letak atas meja, takut dicuri orang!

Kimora said...

wow...sampai sini tempat aku kilauan bling bling nya ehhehehee

Rosc said...

memang lah ko nie "Queen of Bling" lah mie...

Alicia Kee said...

mimi, lama lama si awang tu pun ko letak bling2....hehehe

amoi said...

ndak lama si awang pun bergigi bling-bling....YO!ish...aku kepingin....berseri sikit ofis..aku mau suruh si eca mikin untuk aku

Cay said...

Mmg bling habis ohhh ..tinguk si pinky pun silau mata ku niii