Sunday, February 15, 2009

Tagged by Zue - Tanda-Tanda, Apa, Bila, Bagaimana

TANDA-TANDA



1. Tanda2 kamu badmood?

Senyap. Tak mau bercakap dengan orang.
Terjadi kalau mo time dekat period.  Paham-paham jer la.

2. Tanda2 kamu marah?


Muka masam dan tak mau bercakap.

3. Tanda2 kamu sinting?


Hahaha... sinting tu ertinya sot-sot.  Nah… aku la bah tu.  Setiap hari pun pandai datang sintingku. So, tiada petanda-petanda sebab semulajadi.

4. Tanda2 kamu malu?

Control ayu gitu or serius kunun.

5. Tanda2 kamu sedang cemburu?

Laki jak yang tau ni. Hehehehe...

6. Tanda2 kamu sedang sedih?


Daripada air muka pun sudah boleh tahu. Nampak rasa macam susah hati – can't eat, can't sleep...


7. Tanda2 kamu tengah gumbira?


Senyum sendiri macam orang sinting/sot tu nah.


APA

1.    Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?


Pink

2.     Apa kah kamu termasuk orang yang suka shopping?


HARUSSS…. Semestinya!

3.  Apa kah kamu percaya love at first sight?

Ndak eh..  tu macam crita Hindustan la bah tu.

4. Apa yg ingin kamu lakukan skrg?


Mau mandi...

5.  Apa rasa di hati kamu saat ini?


3M – Merajuk, Marah, Mintak Puji!!  Rasa macam munyitttt pun ada!!!




BILA

1. Bila pertama kali kamu dilahirkan ke dunia?

29 September 1975

2. Bila saat terindah dlm hidupmu?


Bergelar Mrs. Awang Damit. Kah kah kah…

3. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?


Ndak ingat.  Sebab macam selalu bah.  Rasanya setiap kali balik kampung kena marah especially time Raya. Hahahaha….

4. Bila kali terakhir ehem ehem ehem?


Ehem tu apa? Hari-hari pun aku terbatuk.

5.  Bila kamu akan married?


Sudah bah... ndak kan la mo balik-balik kahwin.


BAGAIMANA



1. Bagaimana jika ada org yg buat kamu sakit hati?


Bukan susah… kasi sakit hatinya balik. Kah kah kah…

2.  Bagaimana kalau ada org cakap kamu lawa/hensem?

Bagi tau orang tu balik, “Ya… saya tau memang saya lawa”. Hahahaha…

3. Bagaimana jika ada teman kamu, meninggalkan kamu?

Macam taik la bah tu.  Itu bukan kawan namanya.  Tinggalkan dia balik la.

4. Bagaimana jika ada org yg tidak suka sama kamu?


Aahh...tiada hal…. Aku pun bukan suka dengan dia. Kah kah kah…

5. Bagaimana kalau ketika kamu bangun, kamu dikelilingi api?


Berteriakan sambil cuba melarikan diri


6. Bagaimana jika kamu keseorangan?


Tengok TV atau blogging.

 

Si Kimora, Cathj, Umanja dan Alicia kena taggggg..... hehehe.... kalau rajin sila buat ya. Saja laa... untuk suka-suka. Mau ku-tag si Rosc - mengamuk dia nanti. Kweng-kweng-kweng...

 

2 comments:

Cath J said...

Wah..2 suda I hutang u punya tag..

mzn said...

tengkiu fam kerana sahut tag ku...