Wednesday, April 22, 2009

Plat Number

Jeng-jeng-jeng... what have i done with my plat number? ada bling-bling... hihihi... Kalau diikutkan, ini adalah yang ke-3 kali aku tukar plat number pasal yang sebelum ni aku sudah kasi tau sama laki suruh carikan aku jenis nombor yang berkilat. Asal dia buat mesti la salah bah. Ndak faham-faham jugak dia sama bininya ni. Aku bilang, kalau boleh biar lah satu batu silauannya. Orang panggil jenis plat number ni crystal kah kunuk. Entah betulkah ndak. Nah... akhirnya... jumpa jugak aku yang number jenis berkilat ni. Bukan lagi setakat nombor. Di siring-siringnya pun ada kilatnya. Puas hatimu Chinadoll? hihihi....

P/S: Oh ya... masa aku tukar plat number ni kan sempat lagi tu bini tauke promote aku crystal/diamond yang boleh melekat di aircond kereta. Hmm... bayangkan laa... aircond tu penuh dengan bling-bling. Hmm... macam mana agaknya tu ya?

14 comments:

Myelsakee said...

iya, JPJ lepas ka?

whitebutterfly said...

bapak ku pernah bah pakai yg crystal ni... bilang JPJ punya orang ndak lepas... jaga2 kau! hehehe

Nal said...

Hey Fam...congrats! Looks kool!

CHINA DOLL said...

Alamak. Mati la aku. Nanti aku marah lakiku la. Aku tanya dia hari tu dia ckp ok. Tidak apa. Aku ada orang paling kuat dalam JPJ - Cik Ronie. Hahaha.
Beeps, bapamu mungkin pernah pakai yg crystal ni. Tapi mungkin dia tiada simpan diamond dan siring2 yg kilat2 tu kah?. Pasal malu dia. Ketara perempuan punya kereta. kah kah kah.

Cath J said...

Hehehhehe.... ada juga jual mcm ni ah? hihihi...

Cath J said...

Psst.... kawan, cuba kau tengok dulu ni singaporean famous blogger punya site.... Geram juga saya tengok camera dia...

http://xiaxue.blogspot.com/

Alicia Kee said...

dasyat ko ni!

CHINA DOLL said...

To Cath, jelesnya aku tengok camera orang tu... huhuuu...

izanazuani said...

Nah, ini barulah Ms. Bling Bling... :-)

Ina said...

ni kereta paris hilton ka?? hehe..cantik cantik!!

Alicia Kee said...

mimi apa lagi buat la camera my begitu....mesti gempaqqq

rahma said...

uinaaa.... lawa plak tau. ko rasa klu aku buat begitu jgk sm plat no ku, laki ku ok ka tuh aaaa.... aku mo letak langsir yg ada bling2 d krt pun dia bising. bilangnya "bukan rumah ini, kereta..." hhhmmm...

aku sdh survey lg tuh langsir tuh... ada yg murah dr KL, rm200 jak... uhuhuuu bestnya klu letak d krt tuh, nmpk elegent bah terus... ahaks!!

CHINA DOLL said...

To Rahma,
Langsir? Ko biar betul boleh simpan langsir. Ada gambarnya? Kasi tingu kunun.

whitebutterfly said...

yes...kalau dia pakai diamond2 tu... abis kawan2nya kasik ketawak aku rasa :-)

kau pakai ndak pa... kena pada gayanya... huhu