Tuesday, April 28, 2009

Workshop @ MAC 1Borneo

24 April 2009, mulai jam 12.00pm-2.00pm kami di kalangan PA-PA UMS pigi attend ni workshop di MAC 1Borneo. Sepatutnya buat di Novotel Hotel. Tapi oleh kerana ramai yang last minute menarik diri, so terpaksa la buat di MAC saja.
MAC In Mode - A hands-on, interactive workshop where makeup artist will be guiding attendees throughout the workshop. This is formatted in a classroom-style, where attendees are seated at tables with a tabletop mirror and tabletop supply caddy. It is a trend-focused workshop featuring four product categories: face, eyes, cheeks and lips. Attendees are educated on current trends in colors, products and application.
So, ini la hasil kejadiannya.... hanya sempat diambil gambar ketika sampai ofis pasal semua orang busy semasa di MAC.

Aku minta dibuat smokey eyes yang bewarna biru konon. Cukup lebamkah biru tu?

Macam puntianak aku tengok mukaku di sini. Pucat!!

7 comments:

Kimora said...

hehehe cuma lipsticknya ja yg perlu ditukar kaler

Cath J said...

Ya mcm pontianak yg di paku kepalanya (Maksudnya lawaaaa laaa.....jgn kau ambil hati ahhh...kan kalau di cabut pakunya baru menjadi, jadi-jadian...kikikiki)

Lawa2...Lipstick pun lawa (apa lah c kimorani...hihihi)....

Alicia Kee said...

cantik!!! and cantik rambut & baju mu...apa style rambut mu tu? aku teringin maubuat ala2 curl tp mukak ku ni mcm beskom....ndak ngam nnti

izanazuani said...

I like smokey blue. Sgt match mcm Spa Q punya makeup :-).

Ina said...

i think you look pretty!! and i like the baju too..

CHINA DOLL said...

Si Cath ni ya.... bikin ketawa!! Sakit perut aku ketawa oleh ko ni!!

Alicia, tu rambut geriting mmg sudah dibuat sejak Julai 2008. Lamakan geritingnya. Fed up sudah aku dengan rambut curl ni. Malas dan susah mo diurus.

Izan, i mmg suka warna eyeshadow biru...

Ina, TQ

Kimora said...

kakaka Cath jangan marah bah, kasi tambah kaler skit ja lagi tu lipstick baru ndak pucat