Thursday, June 4, 2009

Too Heavy?

Hmmm... nah ni apa kes dengan lori crane ni? 


Jawapannya....



Lu sendiri fikir la!!! 


Hahahaha....


Sebenarnya gambar ni diambil oleh my hubby last week di area Iramanis, Jalan Lintas. Dia bilang lorry crane ni terbalik pasal keberatan.  Hmmm...... lucu pulak.  Kan bagus kalau laki aku ambil gambar plat number lorry ni jadi boleh terus pigi ke Toto. Kweng-kweng-kweng.


5 comments:

Alicia Kee said...

dasyat jugak smpi bulih terbalik....nmpk sgt la crane murahan ndak da kelas...huhuhu

Kimora said...

hehehe mimang sadis eee

de Engineur said...

dia angkat concrete sewage pipe ba tu, tpi nda chun operator dia...silap2 tangkap muat pnya org, yalah kan tu projek pun main tangkap muat..LOL
isk isk isk...

amoi said...

dupang orang yang mengusai crane ni. itu yang sampai terbalik tu ...ndak stable

Cath J said...

Wahhh...seberat2 ni 'binatang'....ada lagi benda berat dia angkat???