Sunday, July 19, 2009

Admitted again

Hmmm ni la ni...  si Kelabu @ Smoky punya hal lagi. Gara-gara asyik bercinta... ndak pandai ingat pulang rumah.... tapi sekali jatuh sakit... baru mau ingat pulang rumah. Selesma lagi... bersin, beringus, keluar air mata segala... sampai tak sedap tidur dia. Balik2 bersin. Minta sayang... mo tidur berpangku dengan my maid.  Kesian... Jadi kena bawa la dia pigi ke klinik hari Selasa tu dan terus kena admitted. Tadi, kami pigi visit dia. Doktor bilang belum boleh pulang lagi pasal masih bersin tapi KUAT MAKAN.  Adeh.... 

Tingu mukanya yang minta kesian ni.... mo minta bawa pulang rumah.  Camana mo bawa balik kalo hidung masih basah.



Ni gambar taik si Kelabu.  Belum sempat kena kasih bersih oleh nurse. Bila aku nampak gambar taik si Kelabu ni... terus teringat aku sama si Cathj.  (Cath, suruh jiranmu beli ni pasir untuk kucingnya)


Sempat aku rakam video si Kelabu. Cuba tingu gayanya ni.

video


Ini jiran-jiran si Kelabu yang kena admitted.



Buruknya muka...


4 comments:

amoi said...

basah kuyup hidungnya.kasia!kasia!

Cath J said...

Ya... tu lah yg aku mau hint2 diaorg tu.... mesti ada pasir special utk kucing.... ini aku juga yg kena... tapi so far skrg tak da lah tu kucing buat 'donation' di rumah aku lagi...(aku pakai serbuk sabun kasih tabur2 di manalah yg fav ni kucing2...hihihihi...setakat ni mujarab kut)

Tapi apa2 pun... kasihan pulak aku tingu kucing mu... harap2 dia nda lah curi2 keluar dari tu 'penjara'...hihihi... mcm besar ja jarak tu tiang2 hehehe...

semoga si kelabu cepat sembuh... nda pula saya tau kucing pandai selsema...hihihihi (Jgn kana H1N1 sudah...hihihi)palis2..

Kimora said...

andu bah suara si smokey tu minta kasian sama ko mi hehehehe sejibik macam si Comot minta kasian bila ndak dikasik wiskasnya hahahaha, sengaja lagi aku kasik gundah gulana hati dia....siok jg bah kadang2

ngam lah tu Cath hehehe

Anonymous said...

kalu saya 'culik' kucing awak, bole?

sebab saya minat kucing