Wednesday, July 8, 2009

Bajau Semporna???

Perhatikan tulisan di bawah bonet kereta ini.
So, lepas ni siapa mau try bikin di keretanya
"SULUK TAWAU" or "BRUNEI MEMBAKUT".
Amacam?? Anda berani menyahut cabaran ini?

12 comments:

Cath J said...

Wakakakakkak.... 'GADIS MENGGATAL' mcm?????

CHINA DOLL said...

Cath, Ok jugak tu.

amoi said...

astaga!!! proudnya orang tu...tapi patut dia taruk Badjau Sempolnak bah.hahahahahaha

Proud to be Tausuk!

Alicia Kee said...

wakakakkakak harus berbangga dgn bangsa & tanah tumpahnya darah kita!!

@dR3h said...

aku perna nampak d kl kereta wira warna hijau kena tulis "bugis tawau" hehehe.. sememangnya proud org itu :)

CHINA DOLL said...

Amoi - Ya bah!! Badjau sempolnak bah...


Alicia - Bah lisa... kalo berani... buat bah!!

Herda - Bugis Tawau?!#@$%^&* aduiii....mati la juga. ROTFL!!

rahma said...

kakakakaaa.... aku mau buat la jgk...

"beche n bacho on board"

hubby ku punya idea tuh... heheheee

MJ WORLD said...

hehe terpanggil membaca blog mu chinadoll... ini pernah terjadi sama myfren dia siap MMS lagi... ada sticker 'Bugis Inside'. Mmg patriotik sungguh haha

Myelsakee said...

kau suruh lah bapak bikin hahaha..kena hambat kita

Alicia Kee said...

itu "Bugis Tawau" teksi di sini.. teksi tu selalu di area mid valley.. aku selalu nampak! tulung la... ndak da kerja lain...

CHINA DOLL said...

MJ - Bugis Inside? Dasyat tu.

Alicia - maknanya kalo bugis naik teksi tu ada special rate la tu.

MJ WORLD said...

ya betul... maybe org bugis punya keta la tu. Mcm PC yg selalu ada sticker INTEL inside hehehe