Sunday, August 16, 2009

Charles & Keith Sales


CHARLES & KEITH SALES
Until 31 August 2009


Aku pajak 3 kasut. Murah-murah...  cepat sebelum terlambat karang habis tiada size!!!












Aiittt?? My cat also kepingin mo pakai kasut tinggi kah?? Doooiii....



9 comments:

Agee said...

cantik kasut2 tu, tapi kan kucing mu juga yg kiut ... :)

Myelsakee said...

kasut yg last sekali tu chantek nak...tapi macam berkulat haha ini sale seluruh malaysia kah atau pun di kk jak...lama pulak sudah aku ndak membeli kasut ni

CHINA DOLL said...

Agee - lawa ko senyap. P mana oo?
Elsa - Kasut yang akhir sekali tu murah. Mcm dalam RM55 kah. Sale seluruh Malaysia la.

Alicia Kee said...

mimi: aku pigi minggu lepas ndak da pun... ada yg sale yg beguridak jak rupaknya

Ina said...

WAHH!!! BESTNYA!!!

Ina said...

WAHH!!! BESTNYA!!!

Agee said...

Fam, senyap sebab komputer ku sakit.. monitor rusak, nasib baik ngam2 mo balik kk baru dia rusak, nda boleh repair sana jogja sebab brand komputer ku tiada sana.. besok baru konon mo hantar repair.. harap2 boleh repair, sayang aku sama komputer aku ni ..

Cath J said...

C&K di mana ni?? KK kah KL??? aku ada p di KK punya time I di sana, I bwa kawan KL saya...dia ckp... murahhhhhhhh......apa lagi 3 kasut dia rembat... hehehehhe...

amoi said...

mana cermin ajaib tu? I like the 1st one patent leather kunuk....apa2 hal aku paling sukak itu last pix...macam si taik2 dia posing sana