Tuesday, August 4, 2009

Happy Birthday Cathj


HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOGGER FREN ---->CATHJ
4 August 2009  - Sweet 21 forever....
Semoga panjang umur, makin kaya, kekal cantik, makin slim dan sentiasa bahagia bersama family.... 


Ini cake aku order khas untukmu  from Juicy Couture.  I hope you'll lvoe it. (Aku tau ko sudah lama idam-idamkan beg pink ini. Hehehehe...)


Tapi aku lupa taruk lilin la pulak. Nanti ko beli lilin, cacak di cake dan jangan lupa tiup ya.

Di kesempatan ini jugak, aku ingin tujukan lagu ini khas untukmu Cathj...
Terima la lagu ini ... from your favourite singer 
Who else???

@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@



ooopssss.... tersilap pulak!! Macam mana gambar ni bulih terkeluar la pulak. Hehehe... Bukan ini, bukan ini... jap...

@
@
@
@
@
@
@
@
@

Nah... Ini baru laa dia.... aku dengar ko minat sangat sama dia time zaman sekolah.


 Fauziah Latiff

Phewitttt!!!! Terima laa lagu ini

Teratai Layu Di Tasik Madu

Walaupun tasik kekeringan
Tak mungkin teratai kan tumbuh di darat
Begitulah takdirnya cintaku di ibarat
Tak akan berubah perasaanku terhadap dia


Mengapa dia yang ku cinta
Sedangkan ku tahu sikapnya begitu
Dia pandai berpura dan pandai bermain kata
Setahun bersama bak seribu tahun tersiksa


Aku tidak sudi melihat dia lagi
Walau dalam mimpi pun tidak ku ingini
Aku rela menjadi teratai yang layu
Daripada mekar di dalamnya tasik madu

Biarkanlah ku begini
Dan tak mungkin ku kembali
Bersamamu

(Bah... sudah habis nyanyi  tu.... tepuk laa tangan bah)

HAPPY BIRTHDAY CATHJ!!! 
:)


1 comment:

Cath J said...

Wakakakakkakka.... Pasal kek handbag tu....Uishhhhhhhhhhhh........ BEST nya!!!!!!!!!!!!! Kalau rajin boleh lah mengada2 buat tu kek...hahahahha.... Terima kasihhh my frennnnnn..

(Aikkkk tau2 ja org bday 4hb... kau p tanya pusat imigresen kah??? kikikikkik)

Kurang asam lah tu Uji Rashid.... Ya ampunnnn.... Fauziah latif????? errrr I dont remember lah I minat sama dia ni hahahahhahah.... tapi memang selalu nyanyi lagu dia lah... wuahhahahhahahaha...

Ape lah lagu tu 'TERATAI YG LAYUUUU..?????' oiiiii..... menyindir kahhhh....weiiiii... nda mau layu....aku mau juga segar bugarrrrrrrr........ wakakakkakakak.....