Monday, August 10, 2009

Melilea

Berikutan kepada masalah jerawatku yang sekejap ada, sekejap tiada ni... (orang bilang mungkin pasal hormone tak balace), so atas nasihat kawan-kawan... aku telah beli product ini. Kunuk sama juga macam detox laa... Jadi buat sementara ini, terpaksa la aku berenti dengan teh detox ku dan digantikan dengan product ini....

The best start to a healthy Organic Lifestyle…


Melilea Greenfield Organic is formulated by renowned researcher and organic specialist Dr. Henry Chang, and based on the world’s three most potent efficacies: 

1. Functions of Organic Food
2. Function of Naturopathy 
3. Function of Natural Healing 

MELILEA Greenfield Organic contains more than 20 types of 5-star zero-pollution ingredients, including golden grains, vegetables and fruits, processed by using the latest and most sophisticated technologies. This wonderful treasure trove of botanical nutrients has been formulated to be in perfect harmony with our body.

Melilea Greenfield Organic provides a natural blend of soluble and insoluble fibers from natural organic plants sources, and is an excellent body cleanser. This all-natural organic functional food also replenishes your body with a wealth of botanical nutrients such as vitamins, mineral and phytonutrients (nutrient from plants).

Suitable for all ages and conditions:

  • Young, adolescent
  • Healthy, health conscious
  • General weakness, lethargy
  • Underweight/ overweight
  • Aged, golden years
  • Insomnia
  • Constipation 
  • Irregular menses, menopause
  • Pre-natal/ post natal
  • Pre surgery/ post surgery
  • Freckles, pimples
  • Weak immune system

Credentials
Melilea Greenfield Organic is produced by Greenfield USA Corporation, a registered manufacturing plant with the 
(Reg. No. 00223706).

• It has been tested for safe consumption by various internationally recognized test laboratories.
• In compliance with the applicable provisions of the Federal Good Manufacturing Practices (GMP) regulations for food. 
• Certified HALAL by Islamic Food and Nutrition Council of America (IFANCA).


Oleh kerana rasa Greenfield Organic ni bidak betul rasanya... jadi, terpaksa laa aku campur dengan Apple Orchard supaya jadi sedap kunuk walaupun hakikatnya tidak sedap.  Time minum tu rasa masam manis la... tapi bila telan... makkk aii... terasa masih tu serbuk sampah-sampahnya macam rasa terus mo muntah!! Bikin geli!! Lansi!! Macam bangas pun ada! Bliakksss!!  Sudah tu, selepas minum tu, tidak boleh minum air langsung selama setengah jam. Kerana mo cantik, aku reda aja laa...  walaupun hina rasanya!!


Apple Orchard a cocktail of healthy and organic fruits uniquely formulated to quench your thirst and satisfy your taste for something refreshing and juicy. It is another health winner from the organic farm and laboratory of Dr. Henry Chang. This brand new range of organic drinks is bound to be a hit with your whole family as it has only organic fruits that are 100% natural. 

Product Benefits
Specially formulated by Father of Organic Theory -Dr. Henry Chang

  • Made with organic fruits - 100% natural
  • No artificial colourings & flavourings
  • No tap water - no water at all
  • Easy-to-prepare, easy to drink
  • Choice of two refreshing flavours
  • Full of the goodness of fresh fruit - tastes great
  • Perfect on its own or mixed with Melilea Greenfield Organic


Made from a unique blend of your favorite organic fruits, Organic Henry Fruit Drink Mix come in two exciting fruit blends, Green apple, lime, rose hip, cranberry and natural fructose.

Untuk makluman, sudah tiga hari berturut-turut (siang & malam) aku minum organic ni... bangga la kunuk pasal dapat telan/minum walaupun rasa macam mau mati time minum tu. Hahaha... tapi yang peliknya... baru satu kali aku berak!! Kunuk kalau lepas minum tu kan, bila kita berak... ehem... excuse me...cerita pasal taik dulu kita ya. Hehehe...  Kunuk kalo kita birak, taik kita macam panjang ndak putus dan hitam kunuk pasal segala kotoran tu dibuang dan berakpun akan hari-hari. Yang peliknya... kenapa aku berak baru satu kali? (Start minum hari Sabtu, birak hari minggu dan hari ni Isnin masih belum birak). Sudah tu taik ku normal saja. Tidak seperti yang digambarkan tu. Adakah kerana selama ni aku sudah pernah minum teh detox??? Apa pun, aku harap dengan meminum organic ini, jerawatku sembuh/tidak berkeluaran... Kita tunggu dan lihat.

3 comments:

KIMORA said...

Mimi ... mimang tu begitu...aku pun guna ni organic hehehehe, banyak minum air supaya dia lawas..

eee napa ko ndak beli soya nya lagi sedap tu hehehehe

Cath J said...

*Sigh* Saya pun berkeluaran jerawat di dahi.. nda tau kenapa... pasal product facial kah... atau mau period ni??? Benciiii betulllllll...

Tapi mayb nda cukup tidur??? aduhhhhh........

Myelsakee said...

aku pernah minum tu mililea tapi dak ku tau untuk apa...si amoi pun pernah..rasanya sangat bidak..tapi kalau ko mau tau sebenarnya ko kena buat tu minuman pekat betul!!! baru kunuk mujarab...semoga bahagia dgn produk baru mu