Wednesday, September 2, 2009

2.9.2009 = 9 years

Hello People!!!!!  Yessss.... I'm still alive. Hohohoho.... Lamanya aku sunyi. Bukan apa... pasal selama ni aku sakit bah.... tapi bukan H1N1 ya. Palis-palis.... touch wood.  Demam + batuk bah aku hari tu... lepas tu kena lagi gastrik yang dasyat.  Ni semua gara-gara ubat antibiotik tu la yang kacau perut aku.  Berbunyi-bunyi perut aku kroook-kroook.... pokoknya ndak stabil la isi kandungan perut tu.  Now dah beransur pulih.  Itupun kerana bukan makan ubat doktor.  Tapi makan ubat dari tabib cina.  Mau tau... rasa ubatnya? Makkkk aiii... macam bau racun roundup!!  Apapun... terpaksa aku makan sebab mau sihat kan... Harap-harap minggu ni boleh la start berpuasa.

Ok... sambung cerita... Pejam pelik, buka tutup mata.... tuk-tuk... nah!!! Bulan 9 sudah!!! Yeay-yeay...  It's September la!!!  Apa yang istimewanya bulan September ni??  Kerana....... hari ini..... adalah..... 2 September 2009  and it's our ?????

???????


???????


???????


9TH WEDDING ANNIVERSARY!!!!


Yahooooooooo........Tepuk la tangan bah kalau ya pun!!! Hohohoho....

Semoga hubungan kami bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat.... amin.


Terharu juga laa... walaupun laki di KL.... sempat juga dia hantar aku bunga hari ini.  Walaupun hakikatnya -  I hate flowers!!!!  Bukan apa... Buang duit jak kalau lakiku kasih aku bunga. Bunga cepat layu dan mati dan berbau buruk!!!  Kalau sudah kering.... tetap aku buang pasal menampung habuk jak.  Kweng-kweng-kweng...

Anyway...... ini la bah dia gambar bunga tu.... cantik sikit dari tahun lepas la kan... hehehe....



Jan jeles.... ada 9 kuntum roses yang pelbagai colour di sekeliling ni....  mentang-mentang laa 9 years kunuk kan.... kweng-kweng-kweng...


This is not you laa my darling...... ni mesti cina florist punya ayat-ayat cinta. Hohoho....


So, petang tadi hubby sempat balik dari KL semata-mata mo sambut our anniversary oooo..... terharu lagi aku ni. Hehehe... Seperti tahun lepas, kami sambut anniversary dengan berbuka puasa di Hotel Hyatt tapi kali ni my best buddy Neetot & Roni join kami dinner.... Bukan dorang kacau daun.  Tapi boring laa asyik buka puasa 2 orang... jadi aku ajak la dorang. The more the merrier.... Jan jeles ya.... dorang siap kasih prezzie untuk kami.  Hohoho.... locoknya... tidak sempat ambik gambar tu prezzie.... may be next post la ya...

SELAMAT MALAM.....

13 comments:

Agee said...

Cantikknya tu bunga ..:) Happy 9th anniversary.. semoga kekal bahagia selamanya ... :)

Agee said...

baru perasan.. tu number pun cantik .. 2.9.2009 .. uii boleh beli numbur ekor tu .. hahahaha

Cath J said...

Happy anniversary my fren... Wowwwwwwwww.... 9 tahun!!!! Tahniahhhhhhhhhh.......... ^_^

Cantiknya bungaaaaaaaaaaa.... ^_^

@dR3h said...

waa.. romantiknya.. :) happy 9th anniversary kak mimi..

Cay said...

Happy 9th anniversary to u and hubby ...

Myelsakee said...

iya, selamat ulang tahun perkahwinan...hampir bersarang labah labah sudah ini blog...rajin sikit kau update...aku ni pun malas pasal menjahit...byk tempahan utk diri sendiri hahah

MaDaM IReNe said...

HOOOORAYYYYY!!!!! Happy Anniversary to u Mimi...love dat flawa so much...

CHINA DOLL said...

Thank you all...

Mummy Zuan said...

happy anniversary......

mzn said...

Happy anniversary fam. semoga bahagia selamanya...amiin

Ina said...

happy anniversary mimi!! Kasi upload bah gambar kawinmu...mau jgk aku menengoknya

CHINA DOLL said...

To: Ina - malunya mo tayang gambar kahwin yg hodoh tu. hahaha

xjd7410@gmail.com said...

louis vuitton outlet
coach factory outlet
air max 90
kobe bryant shoes
adidas nmd
tods shoes
ralph lauren outlet
toms outlet
toms shoes
michael kors outlet
gucci handbags
coach outlet store online
jordan 6
celine outlet
ralph lauren polo outlet
kate spade outlet
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet clearance
vans shoes outlet
coach outlet
kate spade
coach outlet
christian louboutin outlet
kate spade handbags
gucci outlet
cheap jordans
louis vuitton outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors canada
louis vuitton handbags
lebron james shoes 13
timberland boots
michael kors outlet clearance
christian louboutin outlet
ralph lauren
coach outlet store online
coach factory outlet
christian louboutin shoes
mont blanc
2016.7.6haungqin