Saturday, April 10, 2010

A gift from Loly

Yuhuuu....... haiii everybody.... Hari ni kiranya aku ada sedikit kelapangan untuk memblog... (setelah sekian lama berdiam diri kerana busy laa kan...) 

Ni mau kasi tunjuk aku dapat ole-ole dari si Loly @ Lolita... yang baru balik dari cuti-cuti Indonesia... Not sure dia beli ni ole-ole from Bandung or Jakarta... whatever it is... i LVoe it!  Cantikkkkkkk sekali...... Thanx Loly.... muahhhhh......


Nahh... tengok ni... 'box'nya pun sudah cantikkkk... siap ada manik labuci


ulalala..... suka betul ni 'box'

Teka apa di dalam ni??


Yeahhhh..... Gelang.... Hoorayyyy..... Gold lagi tu... huhuuu... cantikkkk....

Smart gilaaakkk.... Kelas gitu... "what say you??" Hehehe...




2 comments:

Cath J said...

alamak my fren.. I ada ole2 sudah lama tersimpan utk mu... belum kirim2 lagi sama you... nanti I pos kan yaaaa... *Wink*

CHINA DOLL said...

Waaaahhhh cath.... biar betul.... happynya aku.... hehehe... tq-tq-tq... muahhhhs...