Sunday, May 23, 2010

Arabian Night

Tajuk post kunuk "Arabian Night"... yang dimaksudkan tu sebenarnya adalah.....

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


adalah... perfume ini.......


Ini adalah perfume dari Mekah yang berbentuk key chain.  Harumannya pun boleh tahan... tu laa namanya "Arabian Night".  Perfume ini adalah pemberian dari si Zally sempena dia baru balik dari mengerjakan Umrah bulan lepas.  Tengok ni.  Chantikkkk kan botolnya?


Bukan perfume ini saja aku dapat tau.  Ada lagi.... there is more....cuba teka apa dia...
Mari kita tengok......

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Jeng jeng jeng....
Nahhh! Ambikmu!! Ni kali laa... bukan alang-alang ni anting-anting.
Bling-bling habis!


Thank you Zally... I LVoe it so much!

1 comment:

Cath J said...

very blings laaaa.... I love the bottle... I ada 1 juga tapi botol ja... hadiah dari BIL... tapi dari dubai hahahhaha....

wah kalau in real life pasti berkilau itu earring kan.... ^_^