Tuesday, May 25, 2010

From Japan with LVoe

Bulih tahan si Chloe ni tau.  Baru juga balik dari bercuti di Korea... seminggu kemudian terus terbang pulak ke Japan.  Wowww... bestnya.... lagi laa best pasal dia ke Japan ni atas tajaan company nya ---> Fuji Xerox coz achieved target sales... free-free kena antar selama seminggu untuk bercuti.  Wowwwww.... bukan senang oohh.... tapi rezeki dia la bah kan... anyway, congrats laa amoi!

Mari kita tengok apa ole-ole yang dia belikan untuk aku kali ni. Hehehe....

Hair clip bling-bling from H &M

Chopstick Hello Kitty

Actually, aku kirim dia chopstick Hello Kitty yang jenis batu tapi dia tak jumpa. Last-last dia belikan aku yang jenis bambu pulak.  Bulih laa ni moi... simpan bikin collection. Thanx ya amoi...  

P/S:  Trip ke Goldcoast bulan Jun ni ada ole-ole lagi kah tu ya? Hihihi....


2 comments:

Cath J said...

best nya jalan2 jauh2 ni.. ^_^

Anonymous said...

[p]The boot also boasts fleecy fibers within the interior to permit for air circulation during the summer [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale clearance[/url] time so your toes to not get overheated . These boots are lightweight and are accessible in distinct standard sizes . By the way, remember to be guaranteed [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale uk[/url] to try on the merchandise to affirm the appropriate dimension ahead of taking this low-cost nike shox shoes house . This is since the way you dress [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale outlet[/url] look to be related as instantly proportionate to how profitable and assured you are . Referring in the direction of the newest development inside the style [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale[/url] shoes arena, Australian sheepskin UGG Boots Sale UK should be names you will in no way omit . But love it or hate it, everybody admits that [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots outlet uk
[/url] there's no denying the novelty of these Ugg bailey button boots . The UGG Infants Erin Booties 5202 Leopard is made from the highest quality plush sheepskin With a simple hook-and-loop closure, Genuine ugg boots goes on and comes off easily and comfortably.[/p]