Sunday, June 20, 2010

Ole-Ole from Bandung

Yahooooo..... berderet-deret aku dapat hadiah kan.  Bestnya kerana dapat kawan yang sentiasa mengingati dan menyayangi kita kan.   Jangan jeles... hohoho.... Okay, mari kita tengok kali ni dari siapa pulak....

Mari kita baca kad nya dulu. Hmmm..... Dear Chinadoll.....hihihi.... (Dari si Cath rupanya... kenalan dari blog yang belum pernah dijumpa ohh)
Add Image
Macam mana bah jugak Cath... tengok kad nya pun sudah buat aku tersenyum... huahuahua....

 
Wahhhh!! Lagi laa aku tersenyum tengok ole-ole nya.  Gelang tangan rupanya! Time tu kalau bulih mau melumpat-lumpat macam munyit bah.  Berteriak di ofis tatap punya ya kerana too sexcited... (thats me) kasih heboh... kasih jeles sama orang ofis (This is really me) Huahuahua... Tapi sebenarnya kan... aku tengok barangnya dulu baru aku baca kad nya tu. Ahahaha....


Bukan itu saja... saya juga dapat ini... apa kamurang panggil ni?? Pouch kah??? I likeee.... bulih bikin simpan accessoriesku.  (Harus di click LIKE ni tau)



Thank you Cath... saya tersangat sukaaaa..... lebih dari suka.... sangat-sangat chentaaa... Bukti chentaku sampai kubawa gelang ini bercuti ke Europe bersamaku.  Huhuuu...



2 comments:

Cath J said...

I am soo happy you like it... ^_^

wah from Bandung fly to Europe bah... jangan main2... nah boleh lah konon2 di letak gambar you dengan laki mu di dalam itu heart shape hehehhehehehhe....

*Like* << nah... sudah clik like ni kalau di FB...hahahhaha

Mimi said...

Visiting from CathJ's blog.. I like the card.. so cute!! And the gelang? Oh my.. *jealous ni*