Tuesday, August 10, 2010

Rouge Coco

Haiiiiiiii...... lama tidak ketemu kan??? Hehehe...  Mesti kamu heran napa aku tidak update blog kan.  Malas bah aku ni sebenarnya... datang lagi sindrom pemalasku ni.  Orang asyik balik-balik suruh aku update blog terutamanya pasal Europe tripku yang 2 bulan lepas sudah berlalu.  Tapi aku tau tu... dorang tu sebenarnya bukan mau tau pasal tripku... dorang tu cuma mau tengok gambar shoppinganku tu.  Kan? kan? kan? Hahaha...bagus kamurang mengaku sana. 

Setelah lama membiarkan blogku ini bersawang... aku jadi palui tiba-tiba... pasal aku tidak tau bah camana mau mula mengayat... Aku malas mau menyusun ayatku bagus-bagus.  Jadi kamu anggap jak la aku ni bercakap/bercerita sama kamu ya.  

Aku kan sebenarnya PALINGGGG malas laaa mau mengasi upload gambar dalam blog. Lidutttt.... ni internetku.  Mau mengasi kecik lagi size gambar... adehhhh... dua kali kerja aku rasa...  

So, dijadikan cerita.... hari ni aku mau publish gambar shoppinganku semasa di Paris..... Apa tu arrr??? Jeng jeng jeng....

??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????
??????????????????????

It's a lipstick from Chanel... Chantekkkan paper bag nya?? Cute ni bah... ada bunga putih setumpuk.  Sekali palit di bibir... makkk aiiii.... merah sangat laa mak ngah... hohoho....  Masa me & my friend pigi beli tu, kami tanya tu SA yang mana lipsticnya yang paling latest... dia cakap tu Rouge Coco.  So, since kami tak banyak masa untuk shopping... pilih punya pilih.... kelamkabut dan terus bayar... sekali tengok... nahhhh.... aku tersalah ambik ya...  aku terambik  Rouge Allure la pulak.  My friend pulak yang ampit tu Rouge Coco... lorr... bukan rezeki aku laa... tapi bulih-bulih my friend yang dapat Rouge Coco tu pulak kehilangan lipstick yang dia beli di akhir kepulangan kami.  Kesian... mimang bukan rejeki laa tu macam... 

Memandangkan ini saja gambar yang aku jumpa dalam my PinkyMac... so korang kena bersabar la ya.  Gambar shoppingan yang lain belum tergambar lagi. Hohoho... bayangkan... my babies masih dalam kotak sampai sekarang. Huhuuu.... Sila bersabar yaa... will update my shoppingan dari masa ke semasa... bergantung ikut mood ku.  Hohoho...


3 comments:

Mimi said...

Saya amat suka itu Rouge Coco :P My fav shade namanya legende.. Tapi Rouge Allure pun cantik bah!

Cath J said...

ok jugak bah ni... ^_^

berliur2 lah menunggu ni... mcm anjing menunggu kena kasih makan, di luar pintu sambil lidah nya terjelir2...

uiiii nak...jgn kau lama2 menghupdate sana... ;-p ;-p

Rosc said...

Bah jan di kasi lama moi...