Wednesday, September 1, 2010

My LVoesss Collection


Sebenarnya ini post saya mau kongsi bersama dengan blogger's fren yang baru saya kenal bulan Jun lepas iaitu si Mimi.  Macam mana kami boleh berkenalan? Okay... rasa-rasanya kerana kami mempunyai minat terhadap "satu benda yang sama" dan kebetulan pulak "nama kami berdua sama".  Hahaha... Cuma... "Mimi" bukanlaa nama sebenar saya.  Itu cuma nama timangan saya. Tapi kalau di opis saya lebih dikenali sebagai "Pame" or "Fem" or "Pam". Huhuuu.... Hate it!

Okay... sambung story.... as i mentioned it just now... kami berdua mempunyai minat terhadap satu benda yang sama iaitu ke arah mencintai benda-benda yang berbentuk heart shape and starfish seperti yang dia pernah mention dalam blognya sebelum ini.   (Mi, Kecuali gajah laa ya mi. Gajah aku tidak minat.  Tapi kalau itik/angsa aku mau la. Hehehe....)

Selama ni saya tidak perasan bah yang saya ni minat sama benda-benda yang berbentuk love/heart shape... sehingga laa saya terbaca blog si Mimi dan secara tidak langsung telah menyedarkan aku bahawa............ dot-dot-dot....... tak mau cakap la.  Dot-dot-dot??? Lu pikir laa sendiri.  So, these are some of my love collections..... 


The necklaces.... (ada yang aku suka, sayang dan ada juga yang penyesalan.  Sabar jer laa... Hmmmm.....)







 





The Pendants.... 




 


Limited Edition Juicy Couture beli di Hong Kong






Jam tangan.... from Hong Kong
 ini pun sudah pecah gara-gara terjatuh hari tu :(


My hair clip


My starfish pin brooch


and finally, my cute starfish brooch/pendant from High Heels KLCC
(alamak... ada sebutir diamond telah tergugur. nanti mau p gam balik ni. ermm...)


and??? now what???
Baru aku sedar.
Rupa-rupanya....

?????
?????
?????
?
?
?

Aku tiada cincin love!!!!!!

Huk huk huk.....
Ada sesiapa yang mau hadiahkan akukah
 sempena harijadiku yang bakal tiba ni???
kah kah kah kah kah.... 
Please make sure it blings and big okay...Huhuuuu....
Ni kali laa... baru kamurang tau sana...
Pigi kamu ke klinik kalau mau muntah.
Blueekkkk.... ;p Hohoho...




2 comments:

Kimora said...

hehehe ya kan Mi, semua cincinmu berbentuk bunga atau shape lain...bulat, panjang...tiga segi pun ko teda kan...ermmm kalau aku terjumpa ku beli kan ko ya (^_^) cam ada aku nampak tp ndak ingat dimana hehehe

CathJ said...

hahahhahahah.... siapa nda suka heart shape my fren... hehehheheh...

tapi kalau star ya... jarang2 pula aku dengar...

cincin basar ah... bah...senang bah mau beli hadiah utk mu ni... sebab semua sudah di list kan secara detail...hihihihihihi...

errr... ayam itik???