Wednesday, October 13, 2010

More prezzies...

Banyakkah hadiahku??? hehehe... ada lagi yang belum di-post. Hihihi.... tenang-tenang la dulu ya.  Sabarrrr.... Mari aku tunjuk sikit-sikit apa yang ada....


Ini hairclip topi pink yang cute daripada Surayah Yunus.  Tq Sue.

Earrings heartshaped/love - also from Surayah.  Thanks again Sue.  LVoe it!


This one i loikeee...  MAC set from Lolita.  


Ada lipstick, eye makeup remover, eyeliner and mascara.  Thanx loly...


Ini adalah rantai love/heartshaped bling-bling dari staff Bendahari zon PPI.  Chantekkan??? kan?kan? very the blingggg... i likeeee.... Tq feah, sharon, rahma, andy, azera... siapa yang pilih ni? lawaaa laa...


Wowww...Mary Kay lip mask daripada Roslia Mathew.  Tq Ros.


Yang ni pulak daripada my fren Melania Michael.   
Boleh disimpan di dalam almari kaca sebagai perhiasan rumah. Likeee...

Thanx Mel

Apa ni??? Wahhhh.... tua-tua pun masih jugak ada orang bagi aku angpow.
Huhuuu... maybe dorang tak tau mau bagi aku apa.  So, dorang bagi duit sama aku.
Huhuuu... ok jugak ni. Mau beli apa ya dengan duit ni? Any suggestion??
(Thank you Mary.P & Masree)