Thursday, November 4, 2010

All about love

Sempena my 10th year wedding anniversary hari tu, akhirnya aku telah berjaya memujuk my hubby untuk ambik gambar wedding sekali lagi.  Huhuuu.... Yeayyyyy..... 

Dan akhirnya aku telah membuat keputusan untuk mengambil gambar dengan All About Love Wedding Photography atas nasihat my fren Chloe (<---- Tq love).  So, setelah satu bulan setengah, ini la hasil gambar itu....

Ini gambar aku baru terima melalui emel 2 hari lepas.  Kiranya ini baru draft layout untuk album (20 muka surat).  Actually, ada banyak lagi pilihan gambar tapi ini yang dipilih oleh AAL untuk album.  Terpulang kepadaku samada setuju ataupun tidak.  If tidak setuju, dorang akan design layout lain lagi.  But rasa-rasanya.... not bad juga la... compare sama gambar kahwinku 10 tahun lepas yang aku ambik dengan KL Bride's House tu...  huhuuu.... yang ni gambarnya more to artistic sikit.  What do you think?  

(Sorry... terpaksa kamurang click to enlarge the photos.
Gambar ni memang siap-siap kena kasi kecil oleh AAL)

(I like this. Bukan senang mau ambik photo di sebalik air ni)

(Macam di tangga Titanic pulak. Hihihi)

(Hensemnya lakiku di sini. Time ni aku terpaksa
bertepuk tangan macam munyit untuk kasi
buat lakiku ketawa/tersenyum. Hihihi)



(I love this... manjanya aku di sini. Sampai aku boleh buat
laki aku tersenyum.  Huhuuu)

(Tengok lantai yang berair tu... siap bayang-bayangku pun ada di lantai)

(uisehhh.... mau terbang abis bah veil ku)

(Hmmm.... dislike laa... macam cina loleng. Paten dulu2)

(Hmmm... sampai ke malam hujan... dehhhh... bikin sakit hati!)


So?? apa macam??? ok kah kamu rasa??? Malang betul bah masa aku tangkap gambar ni...  aku ambik gambar pada 17 September 2010.  Aku siap cuti dan booking bilik/tidur di Magellan Hotel.  Sekali tengok... hujan lebatttttt aaarrr.... duinabah... kesian... rugi aku... ndak banyak gambarku outdoor.  Kalau ikutkan jadual tu... banyak lagi lokasi pengambaranku seperti di dalam hutan laa... di tepi pantai laa... tau-taunya... dari aku selesai make up... sampai laa siap pengambaran... hujan berterusan aar... tu la aku cuma dapat ambik gambar sekitar Magellan Hotel ni.  Apa pun... walaupun aku hampa banyak... tapi... aku suka hasil gambar yang diambil oleh si Jeffrey Wong - photographer kami.  Thank you Jeff.  (Pssstt... si Jeffrey ni laa owner AAL.  Masih muda.... baru 26 tahun ooh... sungguh berbakat.  Kalau tak silap aku macam ada 2-3 kali sudah si Jeffrey ni dapat award winning photos.  Sila layari websitenya di http://www.allaboutlove.com.my or cari di facebook - All About Love Wedding Photography. Ada banyak gambar yang cun-cun di situ.  Uiiinah... aku ni macam promote habis sama AAL ni tau... hahahaha... maka gambar-gambarku belum pun siap sepenuhnya)

So, sekiranya ada sesiapa yang berminat untuk mengambil gambar kahwin tu... bukan saja gambar kahwin... anniversary pun boleh bah.... tunangkah, beranakkah etc... boleh dipertimbangkan juga ni AAL.  I think kalau di KK ni... yang tangkap gambar artistic, memang AAL la.  Apapun... aku berpuas hati dengan my wedding anniversary photos.  Likeeeee....Thank you AAL...


5 comments:

Agee said...

mahu tekan like banyak kali tapi tiada tu butang like .. hahaha
cantikkkk ...

-Kyeko- said...

LIKES 100000000X!!! very sweeeeettttt moment!! cantik + macho bangat!

Kimora said...

so sweet oo Mi...I LIKE

Nina Manson said...

Waaaahhh.. Happy 10th Year Anniversary!! Baaa.. apa hadiah husband mu kasi? Kasi upload gambar cepat!!!

CathJ said...

wahhhhhhhhh.... sungguh cantik!!!!!!!! si bini nampak sungguh jelita... si suami sungguh segak...

best oh tingu kamu... so loving oh... ^_^

(Bestnya kalau hubby sporting.. :D)