Monday, July 25, 2011

Akhirnya....


Malam ni baru la aku dapat mem-blog dengan aman dan tenangnya setelah internet di rumahku kena pasang. Itupun lebih seminggu baru kena pasang.  Yang aku heran tu, dorang siap tukar router aku. Macam kiranya register baru la bah internet di rumahku ni.  Bagus-bagus aku punya router yang sebelum ni jenama Belkin dorang tukar pigi Innacomm.  Entah baguskah tidak tu oooh??? Tau laa kan... biasa kalau barang free ni selalunya cepat hangkang! Believe it or not? sepanjang aku pasang internet di rumahku ni... 4 kali sudah routerku bertukar! Pasal kena sambar kilat konok bah. Macam-macam jugak.  Apapun, aku mau ucap terima kasih la kepada pihak Telekom kerana telah menyambung perkhidmatan streamyx ku.  Tapi aku masih marah aah... pasal internetmu slowwww walaupun aku bayar RM100++ per month.  Blueeekkk!

1 comment:

Kimora said...

kannnn...kita bayar lebih tp connection slow mau mateee...