Wednesday, July 27, 2011

A'Sutra Lusso Exclusivo Pret-a -Porter 2011/2012 Collection

14 July 2011, i was invited to attend a fashion show by A'Sutra - "Lusso Exclusivo Pret-a-Porter 2011/2012 Collection" at The Pacific Sutera Harbour Resort. So, as usual... i bring my BFF - Aryati. Show start at 8pm.

Tiada juga mau cerita apa-apa pasal fashion show ni selain semua orang pakai baju lawa-lawa time tu sebab tema pakaian malam tu is Night of Glamour. Pakaian yang diperagakan oleh model-model (sorry tak sempat ambik gambar) time tu dijual pada malam tu juga. Price start from RM1k. Designnya tak la begitu menarik my perhatian jika dibandingkan dengan RJ Couture.

Selain itu, ada juga beberapa artis undangan yang dijemput seperti Marcell dan 2 orang lagi artis Malaysia/Brunei yang aku sendiri tidak kenali.  I did not pay attention sangat dengan artis-artis yang menyanyi time tu pasal me & my BFF sibuk bergambar. Huahuahua... di mana-mana kami bergamballl.... termasuk la di tandas!

Since tak banyak yang mau distorykan... terpaksa kamurang tingu gambar jak la ya...

Nampak tu... sempat aku bergambar berdua dengan Marcell... jan jelesss...


Nah... 3 model perasan naik pentas! Ambik mu! 
Cantikkan gandingan warna kami. Huhuuu...

Click photo to enlarge


Tengok my dress yang ala-ala Roman Greek.  Ada sama kah macam yang model di bawah pakai ni? Hihihi...



8 comments:

Borneo Boy said...

Straight forward comment. I like. Nice blog. Btw, I like your dress for that event. Sangat sesuai & memang glam.

CathJ said...

your dress lebih cantik... ^_^

Sooo glam.. ^_^.. 'likes'

Rinah said...

OMG..cantik dress sis ^^

Va Va Voom said...

wow stunning....banyak likes!

xjd7410@gmail.com said...

louis vuitton outlet
coach factory outlet
air max 90
kobe bryant shoes
adidas nmd
tods shoes
ralph lauren outlet
toms outlet
toms shoes
michael kors outlet
gucci handbags
coach outlet store online
jordan 6
celine outlet
ralph lauren polo outlet
kate spade outlet
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet clearance
vans shoes outlet
coach outlet
kate spade
coach outlet
christian louboutin outlet
kate spade handbags
gucci outlet
cheap jordans
louis vuitton outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors canada
louis vuitton handbags
lebron james shoes 13
timberland boots
michael kors outlet clearance
christian louboutin outlet
ralph lauren
coach outlet store online
coach factory outlet
christian louboutin shoes
mont blanc
2016.7.6haungqin

Yaro Gabriel said...

www0710
michael kors outlet
true religion outlet
nfl jersey wholesale
heat jerseys
nike revolution
oakley sunglasses
kate spade outlet
yeezy boost
san antonio spurs jerseys
jimmy choo sunglasses





Yaro Gabriel said...

www0922


moncler outlet
moncler jackets
pandora charms
ralph lauren polo
adidas clothing
nike shoes outlet
longchamp
ralph lauren polo
pandora
canada goose outlet

Yaro Gabriel said...

www1026



nike air max
ralph lauren
canada goose outlet
ray ban sunglasses
salomon shoes
ecco shoes
true religion jeans outlet
nike shoes
canada goose outlet
nhl jersey