Wednesday, July 27, 2011

A'Sutra Lusso Exclusivo Pret-a -Porter 2011/2012 Collection

14 July 2011, i was invited to attend a fashion show by A'Sutra - "Lusso Exclusivo Pret-a-Porter 2011/2012 Collection" at The Pacific Sutera Harbour Resort. So, as usual... i bring my BFF - Aryati. Show start at 8pm.

Tiada juga mau cerita apa-apa pasal fashion show ni selain semua orang pakai baju lawa-lawa time tu sebab tema pakaian malam tu is Night of Glamour. Pakaian yang diperagakan oleh model-model (sorry tak sempat ambik gambar) time tu dijual pada malam tu juga. Price start from RM1k. Designnya tak la begitu menarik my perhatian jika dibandingkan dengan RJ Couture.

Selain itu, ada juga beberapa artis undangan yang dijemput seperti Marcell dan 2 orang lagi artis Malaysia/Brunei yang aku sendiri tidak kenali.  I did not pay attention sangat dengan artis-artis yang menyanyi time tu pasal me & my BFF sibuk bergambar. Huahuahua... di mana-mana kami bergamballl.... termasuk la di tandas!

Since tak banyak yang mau distorykan... terpaksa kamurang tingu gambar jak la ya...

Nampak tu... sempat aku bergambar berdua dengan Marcell... jan jelesss...


Nah... 3 model perasan naik pentas! Ambik mu! 
Cantikkan gandingan warna kami. Huhuuu...

Click photo to enlarge


Tengok my dress yang ala-ala Roman Greek.  Ada sama kah macam yang model di bawah pakai ni? Hihihi...