Monday, August 6, 2012

Sereni & Shentel

PERHATIAN....

TO WHOM IT MAY CONCERN....

Sempena harijadi saya yang akan datang yang tidak lama lagi.... saya mau ini ya :)  Bolster from Sereni and Shentel.  






And of course kalau ada bolster.... mesti la mau jugak ada hairband nya kan... mana chantek tanpa hairbandnya :)  Aku paling suka tu Blair hairband.  Tengok ni.  Cutenya... especially yang pink karer tu bah...  hmmm geramnya.






Tatek kan??? Baru-baru ni aku ada buat pembelian secara online ini hairband but its not for me ya.  It's for a special friend yang akan celebrate her coming birthday.  I never tengok secara live ni hairband.  Selama ni cuma tengok gambar di internet jak.  So, nanti bila order saya sudah sampai... nahh... boleh laa saya tengok dan pegang sendiri ni hairband.  Kalau okay, may be i will buy it for myself sebab saya tau mana ada orang sanggup belikan untuk saya ni... sebab harganya a bit pricey juga la... Tapi kalau ada yang sudi tu... ehem-ehem... bagi tau aah.. karang accident... terbeli pulak.  Hahaha... Apapun, pilihan utamaku adalah the bolster (tempat hairband).  Sebab selama ni aku simpan my hairband bertempiaran. Harap maklum.

Wish item seterusnya akan dipost tidak lama lagi.  Sila bersabar ya. Hehehe...