Monday, August 6, 2012

Sereni & Shentel

PERHATIAN....

TO WHOM IT MAY CONCERN....

Sempena harijadi saya yang akan datang yang tidak lama lagi.... saya mau ini ya :)  Bolster from Sereni and Shentel.  






And of course kalau ada bolster.... mesti la mau jugak ada hairband nya kan... mana chantek tanpa hairbandnya :)  Aku paling suka tu Blair hairband.  Tengok ni.  Cutenya... especially yang pink karer tu bah...  hmmm geramnya.






Tatek kan??? Baru-baru ni aku ada buat pembelian secara online ini hairband but its not for me ya.  It's for a special friend yang akan celebrate her coming birthday.  I never tengok secara live ni hairband.  Selama ni cuma tengok gambar di internet jak.  So, nanti bila order saya sudah sampai... nahh... boleh laa saya tengok dan pegang sendiri ni hairband.  Kalau okay, may be i will buy it for myself sebab saya tau mana ada orang sanggup belikan untuk saya ni... sebab harganya a bit pricey juga la... Tapi kalau ada yang sudi tu... ehem-ehem... bagi tau aah.. karang accident... terbeli pulak.  Hahaha... Apapun, pilihan utamaku adalah the bolster (tempat hairband).  Sebab selama ni aku simpan my hairband bertempiaran. Harap maklum.

Wish item seterusnya akan dipost tidak lama lagi.  Sila bersabar ya. Hehehe...



6 comments:

CathJ said...

Pilih2 hihihi.....teruskan senarainya....

xjd7410@gmail.com said...

coach factory outlet
oakley outlet
ray ban sunglasses
jordans
ralph lauren outlet
coach outlet
air jordan 13
nike air max
gucci bags
asics shoes
kobe bryant shoes
coach outlet
michael kors outlet clearance
mont blanc pens
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ed hardy clothing
longchamp outlet
coach factory outlet
juicy couture
kate spade
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
jordan 8s
true religion outlet
adidas superstar
louis vuitton handbags
air jordans
giuseppe zanotti sandals
ghd hair straighteners
celine bags
louis vuitton handbags
adidas trainers
kobe 9
michael kors handbags
jordan 3 infrared
louis vuitton handbags
nike air max
christian louboutin flats
nike free run 2
2016.7.6haungqin

Yaro Gabriel said...

www0710

canada goose jackets
michael kors outlet
tory burch outlet
fitflops outlet
suicoke sandals
cheap jordans
longchamp handbags
oakley sunglasses
true religion outlet
adidas outlet




jeje said...

fitflops sale clearance
pandora
coach factory outlet
pandora jewelry outlet
ralph lauren uk
basket nike femme
louboutin shoes
true religion jeans
polo ralph lauren
golden goose shoes

Yaro Gabriel said...

www0922

ray ban sunglasses
hermes belt
moncler jacket
nhl jersey
jordan clothing
pandora outlet
hugo boss
pandora charms
off white jordan
moncler outlet

Yaro Gabriel said...

www1026



true religion jeans
adidas clothing
canada goose
michael kors outlet
ray ban sunglasses
prada handbags
canada goose clothing
hogan shoes
pandora charms
jordan 8