Monday, October 8, 2012

Birthday Prezzie Sereni & Shentel

Birthdayku sudah seminggu berlalu.  Tapi aku hairan napa tiada orang kasi hadiah harijadi sama aku tu bolster Sereni and Shentel.  Mengkali dorang ni ndak baca blogku kali.  Heyyy.... daripada kasi aku barang yang aku sudah ada ataupun barang aku ndak minat... kan bagus kalau kasi terus barang yang aku memang mahu.  Hehehe.... Aku tau la mahal... tapi kamu kasih hadiah sama aku pun mahal-mahal juga.  Kan bagus kalau kamu buat collection terus dan beli apa yang aku memang mau.  Hihihi... Ketara aku ni demand.   Well, macam la kamu tidak kenal aku ni.  Hehehe...

Masa birthdayku hari tu, my nephew Azzad telah wish birthday di wall FBku.  Dia cakap dia akan belikan aku hairband from Sereni and Shentel.  Actually, last year lagi memang dia mau belikan aku tapi aku tak la serius sangat mahu.  So, bila dia tanya aku this year apa yang aku mau... so aku cakap la kasi belikan saja tu hairband SS. 

Oleh kerana takut dengan pilihan my nephew, aku telah inbox sama dia.  Aku cakap belikan aku hairband ini but depends on him and his budget juga la.  So, my choice is:

Promotion for Mooncake Festival - New Money and Mandy for RM180.00 only but must purchase on 30 September 2012 (1 day promo only).  Normal price is RM180.00 each.



Pilihan keduaku ialah ni Promotion sempena Breast Cancer - Lolita Ice, Pretty in Pink. The price is RM126.00 and can be purchase starting from 1 October 2012.  Sweet kan colournya... love it.


And cuba teka mana satu yang dia belikan untuk aku??? well.... wait and see....  Heyyyy.... tidak sabarnya aku tunggu hairbandku kali ni.  Betul-betul tidak sabar ooo... macam lama pulak kali ni.  Sudah masuk lebih seminggu ooo..... My dear Sereni and Shentel... kalau ko baca post aku ni... cepat-cepat la buat hairband saya..... huk huk huks......


1 comment:

CathJ said...

Wahhhh... Aku tidak terbaca ini post oh.. Nasib baik aku tukar fikiran beli the bolster... Yey!!!! Hihihi... Aku sudah beli something... Hampir2 mau kirim... Ingat tu gambar kad? Mau d kirimmm sudah, tapi hati ku ckp beli bolster... Nah itu mlm aku order... Tapiiiiii.... Alamat pula hilang hahaha... Jadi terjadi lah kejadian menebal muka minta alamat tu hri hahaha....