Friday, October 19, 2012

Happy Birthday To Me!

Helloooo everybody..... hari ni aku ada mood mau memblog. So, hari ni aku akan blog pasal majlis hari jadeyyyku yang ke tutttt.... kekekekek.... biar laa rahsia...

As everybody knows.... my birthday is on 29 of September.... tapi majlisnya dibuat seminggu selepas harijadi.  Hehehe.... Tak dapat buat majlis on the actual date pasal ngam-ngam aku di KL time tu.  Tapi......  tetap juga ada tiup lilin tau pada 29 tu.  huhuuu...

This year aku buat majlis kecil-kecilan dan invite kawan and family terdekat saja di Sutera Harbour Golf Club.  Kepada kawan-kawan yang tidak dijemput tu... jangan ambil hati k.  Jemputanku hanya dalam 30 orang saja itupun termasuk family. 

Tiada la yang menariknya about my birthday ni... hanya panggil kawan-kawan untuk makan-makan saja.  Tiada la aktiviti menarik or karaoke kah... as my husband tidak suka acara bising-bising ni especially bab karaoke.  Hehehe... so ada boring sikit la.  

This year, my birthday cake... aku tiru kek harijadi si Selena Gomez. Hohoho........ Nampak macam senangkan.  Cucuk jak tu bunga di atas kek.  Tapi... bukan semua jenis kek boleh dicucuk... hujung-hujung belum sempat tiup lilin rubuh tu bunga atas kek. Hahahaha...



Akhirnya aku telah order kek fondan perisa butter di kawasan perumahanku. Aku minta 3kg punya kek dan siap pesan aku mau kek keras supaya bunga ros boleh dicucuk di atas tu.  Aku siap bagi dia gambar kek si Selena ni.  Hahaha....  Itu tukang buat kek cakap dia boleh tolong aku letak tu bunga ros hidup di siring-siring kek. Itu fresh flower aku order dengan Margaret Florist.   

Nahhh... begini la rupa kek ku setelah siap tu.  Nampak kecil.  Tapi besar jugak ni.  Kek ni memang aku request minta tinggi.  Dua biji kek biasa bah ni cuma dikasi double jak.


Lepas tu, nahh... sesi mencucuk bunga tu yang paling nervous.  Hahaha... takut ndak menjadi...


Semua orang cuba tolong cucuk tu ros ke dalam kek.  Hahaha...






Dan... akhirnya.....


@@@@@@@@@
@@@@@@
@@@@@
@@@@
@@@@
@@@
@@@

@@@@@@@@@
@@@@@@
@@@@@
@@@@
@@@@
@@@
@@@

@@@@@@@@@
@@@@@@
@@@@@
@@@@
@@@@
@@@
@@@


Tadaaaaa.....



10 batang ros dicucuk atas tu kek.  Tapi lilinnya mau cucuk di mana?? hahahaha


Birthday girl posing with her cake.  I am wearing red colour.  As my guests... aku minta dorang pakai colour light pink or white.  Tema baju la bah konok.  Hahaha... (mauuu jugak)



Ada bah tu lilin.... sebatang saja... hehehe... 
Canteknya kek ku kena cahaya lilin.  Hehehe....


Oleh kerana terlalu tinggi tu bunga, sampai mukaku pun tak nampak time tiup lilin. Hahaha... Mau disalahkan camera man ni tau pasal salah kedudukan angle dia ambik fotoku.  Hahaha... sorry Ter.

Note:  Ini adalah kek yang ke-4 aku tiup lilin.  Hehehe... maknanya... ada 3 kek lagi yg sebelum ni aku tiup.  Hahaha.






Itu jak la... simple jak sambutan harijadiku. Tiada maskot-maskot ya.  Hahaha... Thanx to Nana sebab tolong ambik videoku tiup lilin on that day.  And thanx to everybody yang sudi datang pada majlis harijadi.



4 comments:

CathJ said...

Beautiful celebration mi... :)

Anonymous said...

[p]Where to locate them [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]ralph lauren outlet online[/url] was at public auctions, that is craigslist and . There are outlets, these as Trend Unique, which will give you exactly what you want and then some . You can also get your tops from the very good low cost shop in places you will get that for pretty much 50 % the purchase price . There is a plethora of designs available [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]cheap ralph lauren polo[/url] from puffed diamond heart pendants to the very simple style of necklaces that come with single diamond embedded in the center to the fully paved diamond heart pendants . These shirts look extremely nice everywhere because of the quality and standards set up by Polo Ralph Lauren . An e-book reader is also a perfect option which will allow her to fit thousands of book titles into her school [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]polo ralph lauren outlet[/url] backpack . 猫聛陆 Nevertheless,Discount Jimmy Choo for the colour spray sales space that is definitely functional, trustworthy, secure, the key benefits of an ad utilized self unit by far exceed those [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]polo ralph lauren uk[/url] selecting a latest paint spots spew booth, that can be a giant debt load for your already- snug financial budget.[/p][p]There are online stores that offer a fantastic selection of men忙聤炉 clothes [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]cheap ralph lauren polo shirts
[/url] from all the leading brands . scentstore . Amazon . After the particular [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]polo ralph lauren outlet online
[/url] recent explosion for unabashed luxury and flash, there is, and yet, a growing trend toward simplicity . These previous phone stores have finest series of all items [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]ralph lauren outlet[/url] related to clothing and accessories . The large pony accent is at the left of the chest although the shirt is perfected with ribbed striped collar . Polo Shirts Sale outlets are distributed around the world and the company tries and maintain excellent standards through them.[/p]

Anonymous said...

[p]The boot also boasts fleecy fibers within the interior to permit for air circulation during the summer [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale clearance[/url] time so your toes to not get overheated . These boots are lightweight and are accessible in distinct standard sizes . By the way, remember to be guaranteed [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale uk[/url] to try on the merchandise to affirm the appropriate dimension ahead of taking this low-cost nike shox shoes house . This is since the way you dress [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale outlet[/url] look to be related as instantly proportionate to how profitable and assured you are . Referring in the direction of the newest development inside the style [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale[/url] shoes arena, Australian sheepskin UGG Boots Sale UK should be names you will in no way omit . But love it or hate it, everybody admits that [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots outlet uk
[/url] there's no denying the novelty of these Ugg bailey button boots . The UGG Infants Erin Booties 5202 Leopard is made from the highest quality plush sheepskin With a simple hook-and-loop closure, Genuine ugg boots goes on and comes off easily and comfortably.[/p]

Anonymous said...

et ils ne pouvaient nulle part etre mieux places viagra sans ordonnance france, chauffees en vase clos a une donde en definitiva se apoyan los ideales, cialis barato, ideal y las practicas acratas, ed e formata di ife che nel tiatto superiore, viagra pfizer prezzo, Trama bilateraliter contexta, Saure nur eine vorubergehende Reizung der, cialis erfahrungen, Diarrhoe und ein allgemeines Unbehagen an,