Saturday, April 6, 2013

Kringgg kringggg....

Lawa kah handphone sia???? lawa kan... macam orangnya juga.... perrrggghhhhh.... (sila muntah di jamban okayyy... hehehe)



Bila saya post gambar handphone sia ni di FB/Instagram, ramai pulak yang bertanya/berminat.  Actually this is not a handphone cover or casing.  It's a phone sticker!  Haaa.... tak caya? Nah tengok ni...  


Haaa... kepada sesiapa yang berminat untuk menempah handphone sticker ni bolehlah menghubungi Cik Khairun Izzati melalui laman Facebooknya "Wanadina Cheeseblueberry" (https://www.facebook.com/zatyceceyy)

Sticker ni kena main pre-order and it takes about 3 weeks baru sia dapat sia punya sticker.  Harga untuk customade sticker for Samsung Note 2 is RM40.  For ipad/tab setahu aku RM45. Untuk handphone Blackberry pun boleh buat.  

Cuba tengok my cousin punya sticker untuk hp blackberrynya.  Lawa kan?


Sekian, untuk promosi hari ini.





2 comments:

☆彡Mitchell Cullen said...

lawa butul.. I like! :D

Anonymous said...

Usually I don't learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to take a look at and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, very nice article.

Here is my website; Diets That Work