Tuesday, November 26, 2013

Preloved GUCCI Crystal GG JOY Pushlock Bardot Medium HOBO

Siapa peminat GUCCI di sini??? Saya ada berita baik!!  I want to let go my Gucci bag yang sangat-sangat jarang saya pakai.  Yang mana satu??? Bahh...  Mari la tengok gambar dulu.



@@@@@@@@@
@@@@@@@@
@@@@@@
@@@
@


So, here's the box...



Beg masih selamat dalam dust bag nya



Tadaa.... macam cantikkk jer... macam lawa jer.... puji laa sikittt...



Actually pushlock ni colour silver.  Tapi masa ambik foto ni guna flash so nampak macam kaler gold.


Haa... ni rupa dalam handbag tu la... Nampak macam berdebu pasal ambik gambar pakai flash.  Tu la pasal.





Gucci Crystal GG Joy Pushlock Bardot Medium Hobo

100% Authentic GUCCI fabulous crystal JOY GG printed vinyl-coated canvas fabric with leather trim medium BARDOT Pushlock hobo shoulder bag.

It's made in Italy of glossy very durable PVC-coated water-resistant JOY "GG" printed black and gold dust canvas and is trimmed with genuine black grainy leather.

This fabulous bag has a two rolled 8"-drop leather handles - long enough to wear over the shoulder. The handles are attached to the bag with with metal square "GUCCI" engraved rings and "GUCCI" engraved studs to the bag. There is a pushlock toggle lock closure on the front engraved with "GUCCI" with "GUCCI" embossed leather patch beneath. The bag is reinforced with black grainy leather straps around the bag and leather trim around all edges.
Inside this fabulous bag is lined with black fabric and has a side slit pocket on one side with a leather "GUCCI" label. The measurements are approximately W 15" x H 7.5"(in the middle) x D 4.5".

Comes with it's original "GUCCI" dust bag and box (without receipt)


Actually, kalau gambar di atas rasa tidak jelas....  nah mari sini aku kasi tingu gambar beg yang saya ambil dari  Mr. goole.com.  Ini laaa dia itu... sama sebiji...



Gambar di bawah ni pulak aku kasi tunjuk kamurang la macam mana size dan bentuk beg tu gambaran secara dekat.




Nahhh... begini la tu rupa beg tu kalau diletak di atas bahu.  Nice kah??



So, mari la kita berunding harga... Untuk makluman saya beli beg ni di Hong Kong (butik Gucci Tsim Sha Sui) pada bulan Februari 2010.  Boleh rujuk di post saya dulu-dulu.  Saya tidak ingat exactly brapa harga beg ini kerana resit telah hilang dalam simpanan.  Ini laa bah dulu-dulu tidak ambil peduli pasal resit.  Mana sangka mau jual ni beg balik kan.  Tapi harga yang saya beli dulu around RM3000++.  

So, i'm willing to let go ini beg RM1,300 sahaja.  Murah kan?? Anybody interested?? Kondisi beg masih okay.  Say la 7/10.  Sekiranya berminat.... (for serious buyer only ya)... boleh hubungi saya di ladyfamila@gmail.com.  Yang mana yang sudah kenal saya tu may be boleh whatsapp or inbox saya di FB.



1 comment:

Anonymous said...

Let go lah yg lain...yg jenis boleh sling