Tuesday, March 3, 2015

Prada or LV?

Aku kira mau beli beg baru.  Kiranya mau pakai beg harian la… bagi  menggantikan beg Prada Tessuto Gaufre ku yang kaler pink ni.  Ehem-ehem… gambar di bawah ni masih baru… diambil gambarnya time masih virgin lagi.  Kalau tengok sekarang… makkk kauu… hancurr… macam sayur hamcoi sudah rupanya ya.  Segan aku mau post gambarnya di sini.  Selalu bah aku pakai ni beg. Untung dia ni.  Sempat dibawa ke merata-rata.  Sampai ke New York sudah dia ya.  Kiranya si Prada pink ni salah satu beg yang paling jadi kegemaranku.  Ndak sia-sia aku beli walaupun mahellll…. Warnanya pun kira jarang-jarang dijumpa sebab hanya Prada Asia saja yang ada jual ni kaler kunuk ya.



Memandangkan ada beberapa beg lamaku yang telah terjual.  Aku kira mau ganti balik la.  Hasil jualan tu beli balik beg baru.  Jadi konok, ada aku ternampak dalam instagram… gambar beg ni.  Yaaaa…. aku tau sama macam beg pink di atas ni.  Aku cuma terpikat dengan warnanya yang … begitu rare sekali.  Selalu pun nampak paten beg ni kalau bukan warna hitam… warna coklat.  Apa pendapat kamurang?? Should i buy?? Senang match kah warna ni dengan semua baju??


ataupun…. pilihan seterusku ialah Louis Vuitton Turenne MM.   
(Picture copied from ms. google)


Kamu rasa LV ni boringkah?? Kenapa aku pilih Turenne sebab bagi menggantikan beg Galliera ku yang telah dipinang orang.


Jadi tinggal la beg bunga ni ja tanpa kawan. Hehehe… Cian dia.  Sudah la aku jarang pakai.


Tapi yang ni meriah dengan kawan-kawannya.  Hehehe… Masih baru ooo… Kuat masih bau leathernya.



So, what do you think? Prada or LV? Help me to choose.

5 comments:

@dR3h said...

Dua - dua la kak :D

oakleyses said...

nike free, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, chanel handbags, christian louboutin uk, prada outlet, michael kors outlet online, louis vuitton, uggs on sale, christian louboutin shoes, christian louboutin outlet, uggs outlet, ray ban sunglasses, polo outlet, prada handbags, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet online, michael kors outlet online, nike air max, christian louboutin, ugg boots, oakley sunglasses wholesale, oakley sunglasses, longchamp outlet, replica watches, uggs outlet, tiffany and co, jordan shoes, michael kors outlet online, longchamp outlet, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, gucci handbags, louis vuitton, oakley sunglasses, nike outlet, tiffany jewelry, michael kors outlet, oakley sunglasses, kate spade outlet, longchamp outlet, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, burberry handbags, ugg boots, nike air max, replica watches, tory burch outlet

oakleyses said...

true religion outlet, hollister pas cher, ray ban pas cher, replica handbags, coach outlet store online, oakley pas cher, ralph lauren uk, vans pas cher, jordan pas cher, nike air max, burberry pas cher, true religion jeans, north face uk, true religion outlet, michael kors, michael kors outlet, lululemon canada, true religion outlet, hollister uk, kate spade, nike free uk, timberland pas cher, sac hermes, coach outlet, nike tn, nike air max uk, nike blazer pas cher, nike free run, nike roshe run uk, ray ban uk, sac vanessa bruno, nike air max uk, michael kors, converse pas cher, abercrombie and fitch uk, longchamp pas cher, north face, nike air force, sac longchamp pas cher, louboutin pas cher, new balance, guess pas cher, polo lacoste, coach purses, air max, polo ralph lauren, michael kors pas cher, mulberry uk, hogan outlet, nike roshe

oakleyses said...

ferragamo shoes, iphone cases, celine handbags, soccer jerseys, iphone 6s cases, iphone 6s plus cases, iphone 5s cases, babyliss, timberland boots, asics running shoes, bottega veneta, iphone 6 cases, mcm handbags, mont blanc pens, ghd hair, chi flat iron, giuseppe zanotti outlet, baseball bats, soccer shoes, louboutin, hollister, s6 case, longchamp uk, beats by dre, herve leger, abercrombie and fitch, instyler, iphone 6 plus cases, nfl jerseys, mac cosmetics, hermes belt, wedding dresses, lululemon, ipad cases, vans outlet, nike trainers uk, insanity workout, north face outlet, jimmy choo outlet, north face outlet, oakley, reebok outlet, p90x workout, new balance shoes, nike air max, nike huaraches, nike roshe run, hollister clothing, valentino shoes, ralph lauren

oakleyses said...

canada goose, montre pas cher, wedding dresses, toms shoes, hollister, karen millen uk, replica watches, moncler, pandora jewelry, doke gabbana, pandora charms, moncler, coach outlet, converse, moncler outlet, moncler, nike air max, ugg pas cher, converse outlet, ugg uk, juicy couture outlet, canada goose outlet, marc jacobs, pandora uk, canada goose outlet, barbour uk, juicy couture outlet, barbour, louis vuitton, moncler outlet, ugg, swarovski crystal, thomas sabo, links of london, canada goose jackets, hollister, swarovski, ugg,uggs,uggs canada, doudoune moncler, pandora jewelry, gucci, moncler, louis vuitton, louis vuitton, canada goose outlet, vans, louis vuitton, louis vuitton, lancel, supra shoes, canada goose uk