Saturday, June 11, 2016

Celebrity Eyelashes

Trend sekarang... popular orang pakai fake eyelashes dari jenama Celebrity.  Sebabnya mungkin ianya diperbuat daripada handmade human hair eyelashes.  Memang cantik bah dan soft lagi.... dan murrr...  Ndak macam fake eyelashes yang selalu kita nampak berjual di pasaran tu. 



Ada banyak jenis eyelashesnya.  Di antaranya adalah Devil, Charm, Classy, Flirt, Angel, Queen, Barbie, Doll, Diva, Glam.  Unik kan nama-namanya.  Hehehe...  Tapi aku paling suka Barbie.


Nah ni gambar model sedang memakai Barbie, Doll and Devil. Cantikkan? 





Ehem-ehem... lebarnya muka...



Sorry la... gambar tak jelas sangat sebab di bawah cahaya lampu yang suam-suam kuku.  Hihihi... Yours truly is wearing Devil.  Kalau la aku ni pandai pakai lens... confirm lagi chantekkk mata aku tu kan. 

So, kepada para penggemar bulu mata palsu... jangan kasih lama-lama.  Boleh pakai time Raya nanti. Kini Celebrity Eyelashes boleh diapati di butik Saydaz-Almari, Asia City KK dengan harga RM12.90 sahaja sekotak.  Facebook:   Saydaz-ALMARI.

No comments: