Tuesday, October 10, 2017

Surprise Birthday 2017



Ini lah cerita kelmarin yang bikin aku berteriak gembira tu. Hahaha.... pandai dorang ni kasi main aku ya. Disuruh konok aku datang ke Marina Cafe. Setengah jam aku menunggu di sana ndak juga timbul2 muka dorang ni. Lepas tu si Kapitan Pinbaju E-Crown mesej aku suruh datang ke Kiosk 3, ada perubahan tempat konok. Sikit aku mejok. Apa ndaknya... aku siap reserved meja di Marina Cafe sebab mau view yang cantek ngadap sunset... siap suruh pekerja Marina kasi bersih meja dan sapu kotoran di lantai. Nasib baik aku belum order time tu. Nah... terpaksa la aku mencari di mana tu Kiosk 3. Siap sesat2 terpaksa minta send location lagi ya. Dlm hatiku jaga durang... it better be good :)))

Sekali aku sampai... ketawa2 aku dalam kereta sebab nampak hiasan belon biru dan putih :))). I was like... hastagaaaaa... ketawa2 aku sendiri di kereta. Macam dalam crita cinta drama korea pula...kena kasi surprise begini. Malu2 konok aku. Tapi sekali keluar dari kereta... ndak lagi kontrol2... terus bertukar jadi sejenis kanak2 riang yang gembira melihat belon2.. (aku rasa dorang heran kali tengok gayaku ya) homaigoatttt... homaigoaat... canteknya.... aaarghhhhh.... i love the deco...especially deco mejanya... sangat chantekkk... lepas tu siap kena kasi bunga lagi.....and ada cake ya! Homaigoat...homaigoat... 

Apa apapun...photo first... its a must! Mesti mo bikin video foto for my memory ni. Memory yg tidak akan dilupakan. Apa apapun i want to say thank you to my adek manja Neng Dzakwan Ariff Safic kerana bersusah payah menyediakan jamuan birthday surprise untuk hakakkkk... macam2 perasaan ada time tu. Feeling happy, loved, awesome, terkejut, SANGAT tidak sangka, kena sayang, appreciated, thankful and of coz sangat2 terharu... thank you so much for the unforgetable memories. Lop u ketat2. Terima kasih juga kpd Kapitan Pin Baju, Yus, Yati, Sue dan lain2 yg tak disebut namanya di sini yg terlibat secara tidak langsung bg meriahkan lg surprise ini. Thank you guys. 

Lastly.... happy birthday to us kapitan pin baju.

No comments: