Monday, May 26, 2008

Guess what???


Cantikkkk kan jam Guess ni. Ini yang terbaru di pasaran. Macam aku berkenan sangat dengan jam ni. Tapi yang ada jual dekat KK cuma ada warna putih dan silver. Tapi aku lagi berkenan dengan yang gold ni pasal nampak lebih cantik dan more bling-bling crystalnya. Tapi tak tau la kalau tengok secara live nanti macam mana kan. Pasal sebelum ni cuma berliur-liur tengok di majalah dan di internet. Lagipun harus ingat. Aku ni jenis hangat-hangat taik ayam juga. Kita tengok la camana nanti. Tunggu dan lihat.
P/S: Adakah sudah berjual ciplaknya di pasaran ya?? Tau laa... Guess ni selalu ada ciplak. Tu yang boring tu.

1 comment:

Mik said...

Moi,

Jam itu memang cants...dwifungsi lagi, boleh jadi gelang juga.

Guess memang selalu ada ciplakan. Bikin panas ja.