Friday, February 20, 2009

Fratini's Restaurant

Hari ni aku pau si Bad. Ceritanya si Bad ada di KK untuk attend meeting.  Jadi tanpa dirancang konon dia mo minta aku hantar dia balik ke KK lepas meeting tu (mo menumpang/test drive kereta la tu).  Jadi apa lagi... aku mengayas dia la. Entah angin apa di hari Jumaat aku konon mo makan pasta. Jadi, aku dan Zally minta Bad belanja kami makan di Fratini's Restaurant, Warisan Square.  Actually ini bukan la kali pertama aku makan di situ.


Ini makanan kami:
-  Snaper Fillet (Bad)
-  Mushroom soup (Chinadoll)
-  Linguine Seafood (Zally)
-  Penne Pugliese (Chinadoll)


Ini minuman kami:
-  Cafe Vienna (Zally)
-  Nama minumanku "Cowboy" berperisa almond - sedapppp  
-  Adakah si Bad order oren jus - apa kelas order juice di Restoran Italian... aduiii... jadi aku tak tangkap gambar oren jus nya sebab nothing special. Jaga badan la dia tu...



Ngam-ngam ni restaurant ada promotion.  Order 2 pasta dapat free pizza ini:

oopss... sorry... kerana terlalu ghairah ... aku termakan pizza ni dan lupa tangkap gambar sebelum makan!  Ketara rangkak!

Rating:  ****  Total bil = RM126.50

Komen:  Makanan kira okay-okay laa... aku suka tu minuman cowboy - sedappp,  restorannya bersih, layanan pun okay...

1 comment:

Cath J said...

Ohhh...nampak pun sedap...mesti mau try juga ni 'cowboy' ni...hehehhe....Wah byk sudak new restaurant sana kan..ketinggalan aku... T_T