Thursday, February 12, 2009

Happy Birthday Bapa...

Happy Birthday to our beloved bapa on 6.2.2009 
yang ke-62.  Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki... amin....


Seperti biasa, setiap tahun my bapa akan celebrate birthday nya di KL bersama daughtersnya. Bininya @ our mummy dikasih tinggal di Tawau - ndukk bah kesian. Pasal tiada orang jaga rumah. (Kesimpulannya: Jangan buat rumah besar, nanti bila anak sudah besar dan sudah tidak mau tinggal bersama orang tua, rumah jadi kosong - tinggal laki bini!!).  Tak banyak yang mo distory pasal trip kali ni entah macam tiada mood pulak aku.  Tangkap gambar pun kurengg. Ini saja yang ada dalam cameraku:-

6 Feb 2009 - Celebrate birthday bapa di Lemon Garden, Shangri La Hotel Kuala Lumpur.


7 Feb 2009 - bersuka ria di Genting Highland...


7 Feb 2009 - Dinner @ Jake's Charbroil Steak

Rating:  **** (Food)

3 comments:

Cath J said...

Best tengok kalau dah adik beradik kumpul...mesti byk di chit chat kan??? 3 org saja tapi kedengaran mcm 1 pasar kan...hihihihi

AragangTandik said...

Selamat Hari Jadi Lias, macam ku tengok si yakup pun ada tu.

Anonymous said...

Happy Belated Birthday Lias. Berpuluh tahun kita "best cousin" baru kali ni aku tau your exact birdate.