Sunday, March 15, 2009

My Weekend Project

Tadaa.... 


Akhirnya siap jugak projek aku ni... amacam?stunning kah? Hehehe...

11 comments:

Ina said...

wah, kena bedazled sdh ini laptop..cantik!!

Nal said...

Oh my god!

CHINA DOLL said...

Nal.... jangan bah ko gitu... ko punya OMG tu... macam ko betul2 terkezuttt!! Hehehe...

jojo said...

si paris hilton kasi bling-bling dashboard kereta barunya... ko tiada plan mau buat gitu ka sama kereta ko tue..hehehe

rahma said...

wah!!!! sukanya aku tengo tu laptop... lawaaaaa betul!!! ^0^

Alicia Kee said...

cantik nakkkkk! creative!

izanazuani said...

Wow! Sgt beauty! Bling bling sungguh... Luv it!

Habibah Ghazali said...

ASTAGAAA... Ko buatkan bah laptop ku ni jugak. Ini memang cantik ni tau! kau buat sendiri ka?

Cath J said...

Ya lah tuuuuuuuuu......hebat lah tuuuuuu...........hihihihi....

Tapi memang lawa...kalau di tengok real life I rasa lagi berkilau kan??? Punya lah rajin kau.... I punya... I belum berani lagi lekat2... kecuali kalau ada jumpa yg memang suda sedia...and lawa...baru berani...hehehhe

Nal said...

Hehehehehe...aku baru ja mo kasi tau ko kasi bling2 yang apple logonya ja...dengan crystal....tapi ko kasi bling satu side.....wat can i say....

oh...ko sudah tgk gambar yg si Zally ambik dari Mercz SLR yang owner dia bling logo Mercz tu ja.....

Sophisticated....

Anjang said...

Masya Allah kesiannya laptop tu. Ohh please jgn plak lepas ni ko kasi bling 10x keta ko plak mcm Paris Hilton....jenuh jugak laki ko membantu melekat itu benda kat keta ko tu....kakaka!!! I can't imagine!!