Thursday, April 9, 2009

Quick Shopping

Tengok hasil rembatanku selama 2 jam semasa singgah di KL hari tu.

Hmmmm..... my favourite perfume - Tresor Lancome. Yang ni kalo tak silap sudah dibeli masuk botol ke-6 kali.
Ni hadiah untuk Zally sempena harijadinya 3 April. Perfume India Hicks Island Night EDT by Crabtree & Evelyn.



India Hicks Island Night Rich Body Cream by Crabtree & Evelyn - ni aku punya la.


Earings from DIVA (terpaksa kamu tengok terbalik. Banyak kali sudah aku adjust ni gambar tapi masih juga terbalik. Palui)

7 pieces gelang from DIVA.


Cincin also from DIVA.



Another cincin also from DIVA. Tapi besar sikit dari yang di atas tu.



Cincin again - also from DIVA and more bigger and merrier.

6 comments:

Alicia Kee said...

cincin tu..kembang setaman...

Cath J said...

Mau di bawa mandi lah tu cincin tu....;-p

Maharani said...

uinaa... cincin yg last tu. kembang btul bunga nya

AragangTandik said...

Wui na ni cincin kalu bikin tumbuk orang bole pengsan he he eh

Nal said...

Now I know how many items you can grab in 2 hours.

BTW, India Hicks tu, cucu Lord Mounbatten (former Prince of Battenberg). Lord Mountbatten tu is the last Viceroy of India and also uncle to Prince Charles of England, Prince of Wales. :-) and she (India) is a god daughter of Prince Charles.

I know this because I used to live in UK once upon a time! I am SURPRISE dia buat cosmetic range. Hari tu dia lari pergi carribbean dengan one guy, yg skrg sudah jadi long-time partner.

Zally said...

Thank you Fam (or PAM), I like the smell...tidak dead!!