Thursday, April 16, 2009

Silent Mode

Terpaksa kasih silent mode dulu ni blog buat sementara waktu disebabkan aku kena belajar kerana ada exam PTK 21 dan 22 April 2009 ni. Makkk aii... ndak lama lagi tu tau. Aku benci belajar!! Terutamanya kalau buku tu tebal. Benci-benci!! Benci sangat-sangat!! Bagus kalau buku tu ada gambar fesyen yang menarik. Bikin tension dan nervous. Malam-malam aku asyik termimpi-mimpi yang aku tak dapat menjawab soalan. Palui kan. Aduiii.... Sudah la setiap kali aku buka buku, mengantuk la pula. At the end, buku yang tengok aku tidur. Kalau la betul ada petua yang mengatakan buku tu boleh direbus dan diminum supnya supaya kita ni terus pandai/dapat ilmu, memang awal lagi aku buat tu. Apapun, wish me luck.... dapat aras 3 pun jadi la...

8 comments:

Ina said...

all the best dear!!!

Alicia Kee said...

Good luck sepupu ku!!!

Alicia Kee said...

Good luck sepupu ku!!!

Cath J said...

kikiki....All the best!!!!!!!!!

CHINA DOLL said...

To All, Tq-tq-tq... soalannya esei. 8 soalan kena jawab 5. Tu yang aku paning ni. Lama sudah ndak jawab soalan esei. Malam-malam aku termimpi tidak dapat jawab soalan. Huahhhhwaaa....

Kimora said...

Good luck Mimi...ndak pa kau boleh tu dan yakin boleh (^_^)

Cumanya aku kalau bab2 membaca ni memang ndak ada tips yang bagus dan kalau soalan esei lagi....jawab setakat yang kau mampu dan ikut keperluan soalan.

Lepas tu kita boleh main make up2 di MAC nanti hahahaha

Zally said...

Apa pulak aras 3, mesti mau aras 4 bah!!! PA Bendahari bah...

Agee said...

Good luck amoi.. harap2 dapat 4 ya