Tuesday, April 7, 2009

Streamyx yang DVD


Balik dari bercuti punya laa berlambak kerja di ofis... makkk aiii.... mana laa sempat baca emel yang beratus-ratus tu apatah lagi mencubuk di blog orang.  Hehehe. Harap rumah punya internet - haram jadah!!  Geramnya aku dengan Streamyx.... DVD betul (Dead Very Dead)! macam 1 minggu lebih laa aku tidak boleh ber-tenet di rumah. Bikin panassss.  Banyaknya aku mo update ni.... aduii... sabar jak la aku.  Apa-apa pun, sabar peminat ok.... Ini bulan mimang bikin headache.  Terlalu cepat masa berlalu. Banyak betul kerja di ofis.  Macam ndak pandai habis tu kerja.  Mana 21hb aku ada exam PTK.  Sialan. Malasnya aku mau membaca ni. Esei lagi tu kunun.  Ingatkan time sekolah saja baru mo membaca buku.  Rupanya sudah kerja pun, kena juga baca buku.  Palui. Mana sudah tu buku PKPA/Perintah-Perintah Am.  Maunya buku tu dilekat bling-bling supaya bikin semangat untuk belajar. Nah, keluar sudah aku dari tajuk. Ceritanya baru laa hari ni internet di rumahku dah ok.  Penatnya aku mengejar membaca blog orang. Hehehe....  Apa pun sikit demi sikit blog ini akan di-update-kan.  

3 comments:

Kimora said...

hehehe...ndak pa yang penting ada update nya (^_^)

Cath J said...

Sabarrrrr...relaxxx.....buat kerja dulu.....itu blog tak kan kemana...boleh baca nanti..... ;-)

rahma said...

ai... mcm dua org sdh yg komplen tu streamyx pndi sot...hehehe.. hhmmm... nda jd la kali aku ambi tuh....