Tuesday, May 26, 2009

Aiken Cracked Heel Cream

Sejak balik dari Umrah hari tu, tapak kakiku merekah. Terlampau kering. Mungkin pasal berjalan di atas tiles. Tengok gambar tumit kakiku yang jelek ni.  Terus ndak cantek kaki aku. Hehehe.


So, tadi aku singgah ke Guardian untuk membeli cream. Sebelum ni aku sudah pernah guna jenama Elgy and Scholl.  So, kali ni aku mau try jenama AIKEN la pulak.  Itupun aku beli pasal dia tulis "CLINICALLY TESTED - VISIBLE RESULTS WITHIN 3 DAYS".  So, tuan/puan, kita tunggu dan tengok resultnya dalam masa 3 hari ya.

Lepas apply cream, jangan lupa bungkus kaki... supaya tak melekit-lekit di lantai. Hehehe.... saja jak tu mo tayang stocking yang baru dibeli di Mekah. Hehehe. (To Cathj, cute kan? pink lagi tu...)


10 comments:

Cath J said...

Sebelum baca post u...I tengok photo lu...terdetik di hati...'eh comelnya...aku pun nak...'...sekali baca di last2 tu...kena lagi sebiji...

;-p

Alicia Kee said...

buruknya nak kaki mu... bagus la ko cegah awal...nnti spoil pulak...makin lama klu smpi pecah sakit tu..mcm bapak ku dulu...

aku mau itu sock...ada lagi ka??

Ina said...

cute bah stokin tu..dpt jgk yg warna pink ya hihi

CHINA DOLL said...

To Alicia - Tu stocking Kak Itok & Amoi yang pigi beli. Siap ada tapaknya lagi tu supaya kalo jalan tidak tergelincir. Aku kirim satu jak. Itupun aku memang kirim yg warna pink. Jangan jeles.... Amoi punya warna hijau (lime green), Elsa warna biru dan Kak Itok - warna coklat towel (warna orang tuak!!).

@dR3h said...

comelnya socs tu.. tapi jauhnya mo dibeli..

Alicia Kee said...

ooohh tapi cantik la itu pink kulur...hahha kak itok ambil warna org tuak tu sbb ndak da kaler lain mengkali...(sedap kan hati kak itok klu dia baca)..amoi belikan aku jubah...cantik....nnti aku letak dlm blog ku..hihihihi siap ada selendang lagi..nnti aku mau beli legging sb ndak da seluar kan...

rahma said...

wah!!!! mau itu stokin... cute ooohhh... best tu kan klu pki, nda masuk angin heheheheeee...

Mrs Imran said...

eh cutenesss okkk sock tu1 I loike!!

amoi said...

ada improvement kah itu kaki???

oktant said...

Salam. Memang cute la stokin tu. :)

Macamner dgn tapak kaki tu? Dah ok ke?

Kalau belum, saya pernah baca petua tumit pecah dan ada kongsikannya di blog. Mungkin awak boleh mencubanya. :)

Sekian, terima kasih.