Sunday, June 21, 2009

Drag Me To Hell



Di kala malam yang bising dengan bunyi korok ni (macam tu plaster hidung sudah tidak berfungsi la pulak), aku ingin berkongsi cerita mengenai wayang yang aku baru tengok tadi yang bertajuk  Drag YOU to hell  hehehe... bukan Drag you to hell tapi Drag ME to Hell yang mengisahkan... baca summarynya sendiri ----> Christine Brown is an ambitious L.A. loan officer with a charming boyfriend, professor Clay Dalton. Life is good until the mysterious Mrs. Ganush arrives at the bank to beg for an extension on her home loan. Should Christine follow her instincts and give the old woman a break? Or should she deny the extension to impress her boss, Mr. Jacks, and get a leg-up on a promotion? Christine fatefully chooses the latter, shaming Mrs. Ganush and dispossessing her of her home. In retaliation, the old woman places the powerful curse of the Lamia on Christine, transforming her life into a living hell. Haunted by an evil spirit and misunderstood by a skeptical boyfriend, she seeks the aid of seer Rham Jas to save her soul from eternal damnation. To help the shattered Christine return her life to normal, the psychic sets her on a frantic course to reverse the spell. As evil forces close in, Christine must face the unthinkable: How far will she go to break free of the curse?  Watch the trailer ----> DRAG ME TO HELL

Rating: ***** (Aku bagi 5/5 laa... untuk crita thriller ni pasal banyak adengan yang mihir. Wakakaka) 

1 comment:

Kimora said...

Mimi, suara kerokan itu mcm muzik latar bah tu hehehe mengasi kawan ko berbelog hehehe

Bah akan ku tengok ni movie hari ni atau besok hehehe