Friday, June 12, 2009

Lagi Kisah Kucing Yang Mintak Puji

Si Kontol ni getek... selalu mo masuk rumah. Suka menangis-nangis mo masuk rumah. Malas aku mo melayan karenahnya.  Tapi oleh kerana tiada lagi kucing aku yang paling kecik/bungsu, jadi aku layan la perasaannya tu. Setiap kali dapat masuk mesti dia mo main sama ni bulu kambing biri-biri Australia.  Terbaring-baring la dia, tertidur-tidur, tergigit-gigit menggeram la dia dengan ni bulu.  

Bila aku keluarkan tu bulu ke dapur.... nah... cuba kamu tengok gayanya.






5 comments:

Kimora said...

hahaha mengonker lah bah tu sorang2 ndak mau dia share sama orang lain

Cath J said...

beruntung lah itu kucing dapat tidur bulu2...hihihihi...

Mummy Zuan said...

best nya kucing tu...kalau kucing sy..dia marah dah tu kana share share...

amoi said...

mintak pujinya dia ni...kekijilan.hahaha. pandai pulak dia tu mau memilih bulu.

Alicia Kee said...

bukan main lagi namanya si KONTOL!!! wakakakak..