Friday, June 12, 2009

Pengurat

Dulu... 
(sewaktu kecik - comel la konon tu)





Kini...




Dan sekarang?



PENGURAT!!!!!



My Kelabu @ Smoky sudah berpaling tadah!!! Sudah la mengurat di rumah orang.  Jarang balik rumah pulak tu. Gambar ini diambil oleh lakiku di kawasan perumahan kami. 10 minit jalan kaki kalau daripada rumah kami.  Aduii... tengok bah gambar si Kelabu ni. Ndak berapa nampak dia baring di situ. Macam warna lantai sudah. Lakiku panggil dia tapi dia buat-buat tak dengar pulak tu. Apa ndaknya... rupanya ada girlfren la pulak... Kweng kweng kweng.

7 comments:

Mummy Zuan said...

wahahahahah..cute wo miau ko...miau sy dah sy 'putung' yang lelaki2..baru x pandai mengurat..next month yang perempuan pula...

Kimora said...

Astaga....mimang lah kan buat tebiat si Smokey ni hahahahaha...macam filem hindustan pulak dia bah...

Cath J said...

Wahkahkahkah...your cat boy kah chinadoll? jaga...jgn dia kasih bunting kucing jiran...nanti mau buat kenduri lagi hihihihi...

btw: cantik gambar baru... ^_^

amoi said...

gone case sudah si kelabu ni tau

rahma said...

amboi... begitu la bah tu klu sdh baligh... kikikiii... cute betul oh smokey waktu dia kici... mcm mo cubit2 n gomol2 mukanya tuh ahak!! ^0^

Alicia Kee said...

ndak lama bemenantu la kamu...hahhahaha

eha said...

So smokey is a tomcat? Aaah that's why he's hunting for girlfriends everywhere ... ni sedang musim kucing kawin lah ;D