Tuesday, July 14, 2009

Bon-Bon Girls

Gambar gila-gila bersama sister & cousin di jamban 1021 Concorde Hotel KL

12 comments:

Mahmood said...

Your blog is very nice. The photographs are very beautiful. Wish you all the best. God is Great.

http://health-care-you.blogspot.com

Kimora said...

buli sdh kamurang masuk ANTM versi Malaysia hehehe

Alicia Kee said...

wakakkakaka bon bon... aduii terserlah kepindikan ku ba...

aku tetap mau itu bilik 1818.. next time kamu datang pastikn itu bilik 1818 ya....

CHINA DOLL said...

Kimora, apa tu ANTM?

@dR3h said...

ya ngam sdh tu masuk Americas Next Top Model (ANTM) tapi memandangkan Malaysia punya MNTM la.. hehe.. semua lawa2

CHINA DOLL said...

Herda, kepingin bah ni jadi muda balik - tu la bergila-gila sama budak 20-an. kweng-kweng-kweng.

Alicia Kee said...

anduk ba mcm mana mau masuk MNTM klu pindik2 tagap....genduk2 tengahnya? wkakkakaka

Ina said...

nice!! masih muda bah mimi..mana lakimu?? nda pula dia join...hehe

amoi said...

Kalau di Tawau macam aksi langgok sudah ni

Alicia Kee said...

apa lagi moi... mesti dicakap aduii ba langgoknya la ba...wakkakaka

@dR3h said...

muda ba masi.. jangan risau.. hehe.. umur tu ndak penting yg penting rupa & hatinya masi 20an.. hehehe

Cath J said...

J.A.M.B.A.N?????? ^_^... Paling best lah bagi wanita!!! Lawa...

Diam2 tikus bah c kawan p KL... apa2 pun mcm control hensem ja u di sini ni... lain kali act mcm charlies Angels.. pigang pistol...hiihihi