Saturday, July 11, 2009

Aksi si Baby Hitam

Walaupun aku ni pencinta dan penyayang dengan kucing, tapi aku tidak benarkan kucing aku masuk dalam rumah. Selama ini kucing aku cuma boleh berlegar-legar di luar rumah saja but definitely not inside my house.  Sebab tau la... nanti sana sini dia scratch sofa, perabot, tabir etc dan bukan itu saja.  Well... faham-faham saja laa... my cats semuanya teruna... jadi... kuat mengancit bah!!  Hanya si Kelabu @ Smoky saja yang aku benarkan untuk masuk/tidur dalam rumah (hmm... ketara aku ni pilih kasih).

Cuba tengok aksi si kontol ni yang terais-terais teringin mo masuk dalam rumah.  Time ni dia di dapur. 





Endukk... sampai sanggup berdiri berpigang di cermin.

Nah... terus merajuk.  Kesian.

4 comments:

Kimora said...

hehehe kasian pulak dia kan

Cath J said...

Berlegar2 di luar rumah kaaaaa..... di rumah org oi.... ;-p

Cath J said...

Apa2 pun... itu pintu dapur juga lah yg bikin semangat.... ^_^ (Betuah tu kucing... )

amoi said...

kesian tu baby hitam... forget si kelabu yang pengurat tu....asik balik sumpak jak bulunya. bagus ko beri perhatian jak ngan yang ni.... bawak rezeki tu dia...jan ko.hihihihi