Friday, July 10, 2009

Nine West Sale

Nine West sale up to 70%!! Sale hingga 31 August 2009.  So, ladies... tunggu apa lagi?

Ini hasil rembatanku dari 1Borneo tadi. Kiranya ini mau dipakai time raya bulan 9 ni. Awal sangatkah aku beli? Hmm... biasa laa si Chinadoll. Hehehe...

Tingu ni. Batu berlian harussss ada walaupun di kaki yer! Kasut ni ada 3 color. Gold, pink & brown. I choose gold pasal senang match dengan baju walaupun hakikatnya aku sangaaaatttt suka yang pink tu.







4 comments:

Cath J said...

Aduh nangis darah aku.......Cantik gilaaaaaaa....... memang match gold itu dgn berlian pink nya.... I wonder yg pink nya mcm mana....Berapa harga nya chinadoll?.. mau ja aku minta tolong belikan yg pink itu hantar ke sini...hahhaha... (Mcm tiada kasut sudah di sini kan...sampai minta tolong beli...hihihi)... sbp kasut nya memang aku sukaaaa style nya... ada garis di tengah gitu... ;-p

(uisss... pjg ulasan... ;-p)

CHINA DOLL said...

cath, harga dlm rm117 mengkali. Tak ingat pasal aku dah buang bilnya. Ada berjual d pavillion kl. Td aku nampak.

Cath J said...

Tadi?? Kau di KL kah??? wah nanti aku pi tingu.... kalau aku tau drive p kl town...sudah I drive sendiri ini... adui.... nanti sesat...silap2 si singapura saya...hahahah... (mau tunggu GPS ni)... thanks for the info...

Ina said...

cantik! cantik!