Wednesday, July 29, 2009

Guerlain kiss Dior

UPDATES... Tambahan shoppingku semasa di KL :))


Presenting you my Jewel Lipstick Compact from Guerlain


Cantikkkkssss kan?? casing goldishhh...



Kalo ditarik keluar, automatic cerminnya akan terbuka.

Tadaa....



Color Gabrielle (60) = light pink+peach





Yang paling aku suka ni adalah cerminnya




Berkilat - hmm... silau mata memandang





Dan casingnya pun memang lawa bah... hmmm... i lvoe it



Dan akhir sekali...


v


v


v


v


v


v


v


v


Dior Bronze - Harmonie De Blush (Sunshine Tones)

8 comments:

Alicia Kee said...

berapa harga tu lipstick?? bagus ka? YSL ada 1 lipstick bagus tp aku ndak sukak dia punya batang tu buruk....

CHINA DOLL said...

Lisa - Mcm RM150++. Ndak ingat harganya. Ko tau la.. time tu banyak ku pajak barang segala perfume etc. Ada org kirim bah - jadi satu kali beli. Cantik tu lipstick. Bulih bawa pigi dinner@ masuk beg dinner yg kecik.

CHINA DOLL said...

Lisa, kalo lipstick aku suka Dior and Guerlain saja. Yang lain bikin bibir menggelupas.

Cath J said...

I love the lipstick... best...ada cermin ^_^

Alicia Kee said...

aku pakai estee lauder... mcm taik... pecah ba bibir ku... YSL tu ok jugak..masa promotion hari tu RM98.. tp aku ndak suka ndak cantik.... guerlain aku sukak casing blushernya yg butterfly tu... cantik nak! lama sudah aku ndak berlipstick.. pakai lip balm jak

CHINA DOLL said...

Lisa, Estee Lauder mmg bikin mulut terkupas & gatal tu. Try la guerlain. Ok gak.

MaDaM IReNe said...

mimi...aku jeles ngan listip mu tu~~ngam betul dgn compact powder yg kawan aku bagi tu bah...hihihih..i like babe~

IsaiahEzra said...

cantik o itu lipstik dan sa suka o the colour of the lipstik!!!

best o!menggoda ni